• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

delphi 2015 program do diagnostyki

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Urządzenie jest oryginalne produkowane w Chinach. Program jest scracowany. Jednym słowem wydymal cię bez mydła Z drugiej strony co ty byś chciał za 700 zł?

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Dobrego koleś mu wkręta sypnoł. Jak go mundurowi odwiedzą to mu wytłumaczą ile ori jest w tym czymś co skośne sprzedają za 150 zetka.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Jak go mundurowi odwiedzą to mu wytłumaczą ile ori jest w tym czymś co skośne sprzedają za 150 zetka.
Połowa ,,warsztatów,, w Polsce lata na takim sprzęcie....:D
Prawda jest taka, że legalne warsztaty mają spinę, a ,,garażowcy,, się śmieją...:meh:
Tak że nic nie będzie... tu jest Polska:D

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Online wchodzi coraz większymi krokami,teraz garazowcy się śmieją,ale za niedługo padną jak muchy bo żadnego nie będzie stać żeby wykupić np w PSA kilka zetonow żeby zrobic prosta operacje a tymi swoimi DSami150 będą za kabel obd wiązać psy przy budach na wsi a póki co wierzą że mają wersje 2015 bądź 16 a tak naprawdę rzeczywistość jest inna czyli chiński Delphi jest na skraju wykończenia,prawdziwi ludzie tej branży wiedzą wiedza o czym mowie.
Możecie mi hejty puścić,i tak wiem swoje.

toomii76

toomi
Punktów
6886
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Online wchodzi coraz większymi krokami,teraz garazowcy się śmieją,ale za niedługo padną jak muchy bo żadnego nie będzie stać żeby wykupić np w PSA kilka zetonow żeby zrobic prosta operacje a tymi swoimi DSami150 będą za kabel obd wiązać psy przy budach na wsi a póki co wierzą że mają wersje 2015 bądź 16 a tak naprawdę rzeczywistość jest inna czyli chiński Delphi jest na skraju wykończenia,prawdziwi ludzie tej branży wiedzą wiedza o czym mowie.
może i masz rację. mam nadzieję że masz.

ale kiedyś tak samo ludzie mówili o instalacjach gazowych. "no co ty, zakładasz gaz? wiesz ile on za rok będzie kosztował?"

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Jak wejdzie on-line to nie tylko garażowcy popłyną ale i 60% psełdo warsztatów które pierwsze co robią to podłączają kompa ,a na stanie mają jednego mechanika który jest starej szkoły i potrafi pomyśleć. Taka jest prawda i nie wiem czy jest tu z czego się cieszyć. Bo Polacy i tak jeżdżą szrotami a będzie jeszcze gorzej

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Online już jest,tylko jeszcze nie pełnym gwizdkiem to działa w każdej marce,ale w końcu zadziała.
To samo że starymi śmietnikami,normy i przepisy wyplewia te stare kasztany bo wiecznie tak nie będzie,jestem dobrej myśli i murem stoję za ludźmi którzy inwestuja i płacą te wszystkie abonamenty,niech w końcu to się odrabia a patologia niech się wykruszy.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Glowa mnie boli. Ten co pisal program delphi tez marzyl ze chinczykom wyłącza prad i przestana podrabiac. Podrobia i online.

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
jakos od 13~14r chinczyk się poddał na czerwonym pudelku a głupie ludki wierza ze scigaja z sieci 2016 a platformy volvo od 2006r nikt nie podrobił żeby zrobić offline to samo co online,to samo GM od 12r wszyscy beczą i godzinki kupują a jest już 2019 wiec diagbox pomysl 10 razy zanim cos powiesz bo jak czytam takie rzeczy to mi się wydaje ze nie widzisz realnie swiatka motoryzacji i jesteś daleko do tyłu(bez urazy)

kotoy

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
175
Miasto
Jabłonna Lacka
Jak ma widzieć jak cały czas miele vaga do 2005roku? Jak ktoś ma styczność z nowszym furami to wie że cały czas trzeba inwestować żeby rozłożyć wszystko w czasie.

Mikidz

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
474
Już niedługo skończą się czasy chińskich klonów. Czekam :)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
To się dopiero zacznie zadawanie pytań o diagnostykę przez internet...:p:Dalbo będą wymieniać na pałę po pół samochodu...:D

tomekmajster

SuperMechanior
Punktów
27
Miasto
Białystok
Na online też coś wymyślą. Do odisa już widziałem ogłoszenia z dostętem do geko. Jak dla mnie to warsztaty powinny się specjalizować w dwóch trzech markach to taki warsztat będzie stać na dostęp online.

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Ha ha jak przyjdą te czasy to zajmę się renowacja klasyków i dalej będzie zajęcie :)

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Dlatego specjalizuje się w jednej marce i staram się skupiać uwagę nastepnym koncernie,myślę przyszłościowo trochę.

Woodoo już wymieniaja a na końcu i tak na warsztat większość frunie.

Kotoy spokojnie,golfy 4 niebawem na pełnym wymarciu i podobne gnioty,w końcu przyjadą swiezynki.

Z tym odisem to jakbyś wszedł na minę, uważaj dobrze ci radze na te ogłoszenia bo puk puk do drzwi koledzy z branży mieli.

kotoy

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
175
Miasto
Jabłonna Lacka
U mnie jest taka tendencja że auta typu golf IV wjeżdża i zaraz wyjeżdża bo za dużo i za drogo chciałbym robić. Więc nie wnikam bo też skupiam się na innych autach i klientach.

Do góry Bottom