mateusz911
Początkujący
- Punktów
- 2
Kur.. Chyba macie rację
Połowa ,,warsztatów,, w Polsce lata na takim sprzęcie....Jak go mundurowi odwiedzą to mu wytłumaczą ile ori jest w tym czymś co skośne sprzedają za 150 zetka.

może i masz rację. mam nadzieję że masz.Online wchodzi coraz większymi krokami,teraz garazowcy się śmieją,ale za niedługo padną jak muchy bo żadnego nie będzie stać żeby wykupić np w PSA kilka zetonow żeby zrobic prosta operacje a tymi swoimi DSami150 będą za kabel obd wiązać psy przy budach na wsi a póki co wierzą że mają wersje 2015 bądź 16 a tak naprawdę rzeczywistość jest inna czyli chiński Delphi jest na skraju wykończenia,prawdziwi ludzie tej branży wiedzą wiedza o czym mowie.
Możecie mi hejty puścić,i tak wiem swoje.
Jak wejdzie on-line to nie tylko garażowcy popłyną ale i 60% psełdo warsztatów które pierwsze co robią to podłączają kompa ,a na stanie mają jednego mechanika który jest starej szkoły i potrafi pomyśleć. Taka jest prawda i nie wiem czy jest tu z czego się cieszyć. Bo Polacy i tak jeżdżą szrotami a będzie jeszcze gorzejOnline wchodzi coraz większymi krokami,teraz garazowcy się śmieją,ale za niedługo padną jak muchy bo żadnego nie będzie stać żeby wykupić np w PSA kilka zetonow żeby zrobic prosta operacje a tymi swoimi DSami150 będą za kabel obd wiązać psy przy budach na wsi a póki co wierzą że mają wersje 2015 bądź 16 a tak naprawdę rzeczywistość jest inna czyli chiński Delphi jest na skraju wykończenia,prawdziwi ludzie tej branży wiedzą wiedza o czym mowie.
Możecie mi hejty puścić,i tak wiem swoje.