• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Delphi DS150E

Status
Zamknięty.

dob12

Uczestnik
Punktów
5
Miasto
Trochę tu trochę tam , pomogłem kliknij "lubię"
CDP Pro( a raczej jego procesor) chyba nie obsłuży w pełni firmvare 1423,
a takie jest w 2014
Jakiego programu używasz?
Autocom czy Delphi
Jeśli Delphi to możesz spróbować podmienić ten plik w folderze Delphi.
to plik z twoim serialem.

Załączniki

• Installation1.rar
    469 bytes · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:

pol19

SuperMechanior
Punktów
65
AC 2013.3. Rozumiem, że ten plik mam podmienić?

monstergarage

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
Pieszyce
Podłącze się pod temat, przyszedł mi dziś "delphi" + 2 płyty (jedna nie działa) na drugiej AC2014.2 i Delphi 2013.3, zainstalowałem Delphi 2013.3 udało mi się odpalić program, żeby połączyć się z pierwszym autem musiałem zrobić "aktualizuj oprogramowanie sprzętowe" też poszło. Stestowałem na kilku autach śmiga aż milo i kabelkiem i przez bluetooth. Ale tak siedziałem sobie wieczorem i zacząłem się bawić wyskoczył komunikat o aktualizacji i też poszło ale nie podłączałem jeszcze do auta bo SEBA XX pisze że posypie się głowica. Więc odinstalowałem cały prog. zainstalowałem na nowo serial i HWID poszło OK ale po naciśnięciu start Resolut już nie musiałem robić. Będzie to śmigać, nie skopie głowicy ??bo program odpalił się normalnie. I co polecacie do głowicy "delphi" AC, Delphi czy może jeszcze coś innego??

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Podłącze się pod temat, przyszedł mi dziś "delphi" + 2 płyty (jedna nie działa) na drugiej AC2014.2 i Delphi 2013.3, zainstalowałem Delphi 2013.3 udało mi się odpalić program, żeby połączyć się z pierwszym autem musiałem zrobić "aktualizuj oprogramowanie sprzętowe" też poszło. Stestowałem na kilku autach śmiga aż milo i kabelkiem i przez bluetooth. Ale tak siedziałem sobie wieczorem i zacząłem się bawić wyskoczył komunikat o aktualizacji i też poszło ale nie podłączałem jeszcze do auta bo SEBA XX pisze że posypie się głowica. Więc odinstalowałem cały prog. zainstalowałem na nowo serial i HWID poszło OK ale po naciśnięciu start Resolut już nie musiałem robić. Będzie to śmigać, nie skopie głowicy ??bo program odpalił się normalnie. I co polecacie do głowicy "delphi" AC, Delphi czy może jeszcze coś innego??
nic się nie martw - wszystko jest okej , poprostu komp zapamiętał poprzednią aktywację i dlatego nie musiałeś robić ponownej

matmex

Nowy
Punktów
0
Miasto
niemodlin
Witam wszystkich czy posiada ktoś aktywator do delphi 2014.1 DS150E

Ostatnia edycja:

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Witam wszystkich czy posiada ktoś aktywator do delphi 2014.1 DS150E
Raczej wątpliwe aby ktoś posiadał aktywatorek do tej wersji no chyba ze sam sprzedawca czyli chińczyk. Były one po prostu drogie około 100$ więc lepszym rozwiazaniem jest zaszczepić 2014r2

matmex

Nowy
Punktów
0
Miasto
niemodlin
ma więcej funkcji a przede wszystkim w bazie danych nowsze roczniki aut, na pewno warto zmienić.

Autocomplexe KIELCE

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
Kielce
Witam! a miał ktoś przypadek z delphi 2013.3 że nie za każdym razem program się uruchamia?
kiedyś to było sporadycznie ale po ok pół roku użytkowania program odpala mi sie dopiero za drugim razem, czasami trzecim.
oczywiście za każdym razem muszę wyłączyć kompa bo wtedy się w ogóle nie uruchomi.
wygląda to tak uruchamiam delphi i przez jakieś 30 sekund pracuje dysk twardy jakby się miało uruchomić ale później przestaje i tyle żadnego komunikatu ani błędu????
czy to może być związane z tym że mam słabego laptopa? (pentium 900mhz 512 ram)

thekip

SuperMechanior
Punktów
16
byc może mam samsunga 1600 procek 1gb ram 2014.2 nie dziala jak należy nie diagnozuje bmw e60 nie działa iss skanowanie wszystkich systemów w innych samochodach natomiast na laptopie innym mocniejszym ta sama glowica dziala poprawnie

ZBYH

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Pyrlandia
Witam albo nie umiem szukać, albo nie mogę znaleźć. Potrzebuje Delphi 2013.3 Truck. Dzięki

ZBYH

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Pyrlandia
Dzięki serdeczne maciek. Normalnie nie mam skąd zassać będę szukał

Paawel

Gaduła
Punktów
38
Jak masz Cars to masz i Trucs, obrazkowo ci pokazał jak instalować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom