• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Delphi DS150E

Status
Zamknięty.

ZBYH

Bywalec
Punktów
4
Miasto
Pyrlandia
Tak to wiem, zapomniałem dopisać że tym razem chodzi o 2014.2
Na stronie Delphi jest 2014.3 i nie wiem czy to działa z patchem z 2013.3

Właśnie sprawdziłem to już zupełnie inna instalacja jest niż 2013,3.
Niestety od tamtego czasu jestem do tyłu z tematem wiec chyba pozostane przy tamtej wersji

Ostatnia edycja:

smoczo19

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
warszawa
Witam serdecznie, chciałbym prosić o radę i pomoc. Mianowicie mam program Delphi 2013.2, wszystko robię według instrukcji, wysłałem plik do aktywacji, później on do mnie wrócił i wszystko ok, gdyby nie to, że ok 75% podczas instalacji wyskoczył mi "fatal error unknown failed opening required". Orientuje się ktoś o co chodzi i ma na to radę? Tylko mi nie mówcie żebym odinstalował i zainstalował ponownie, bo to robiłem. A i jeszcze jedno, na drugim komputerze próbowałem i jest to samo .....

maciek.k-k

SuperMechanior
Punktów
621
Miasto
OPOLSKIE
Witam serdecznie, chciałbym prosić o radę i pomoc. Mianowicie mam program Delphi 2013.2, wszystko robię według instrukcji, wysłałem plik do aktywacji, później on do mnie wrócił i wszystko ok, gdyby nie to, że ok 75% podczas instalacji wyskoczył mi "fatal error unknown failed opening required". Orientuje się ktoś o co chodzi i ma na to radę? Tylko mi nie mówcie żebym odinstalował i zainstalował ponownie, bo to robiłem. A i jeszcze jedno, na drugim komputerze próbowałem i jest to samo .....
spaprany plik instalacyjny

http://forum-mechanika.pl/threads/aktywacja-autocom-2013r3.10720/page-11#post-125707

smoczo19

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
warszawa
A może ma ktoś sprawny plik instalacyjny? Płytka była w zestawie z głowicą ....

Punktów
0
Miasto
grudziadz
Witam! Chcialbym sie spytac szanownych forumowiczow a raczej zaczerpnac wskazowki na temat kodowania w delphi new vci. Chodzi mi glownie o takie funkcje adaptacje jak vcds czyli np uruchomienie swiatel do jazdy dziennej w trybie amerykanskim jesli dobrze pamietam, czy tez zapalanie sie halogenow przy skrecaniu .Adaptacje radia po wymianie z zwyklego na navi tak aby nierozladowywalo akumlatora .Czy delphi jest w stanie cos takiego wykonac? czy jest to tylko strata czasu mojego jak i waszego .Pozdrawiam!!!

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Niektóre rzeczy są ale kodowania długiego nie ma

Punktów
0
Miasto
grudziadz
w wyszukajce nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie wiec dlatego pytam nie zakladam nowego tematu. RCH co dokladnie mozna zrobic z opcji ktore napisalem jesli moge Cie prosic o takie informacje>? Bardzo dziekuje za odpowiedz .I prosze sie nie denerwowac ze kazdemu trzeba z osobna tlumaczyc , jak mowia kto pyta nie bladzi.

pol19

SuperMechanior
Punktów
65
Zainstaluj i sprawdź funkcje najprościej

JerryG1

SuperMechanior
Punktów
109
Miasto
Londyn
Czy delphi jest w stanie cos takiego wykonac? czy jest to tylko strata czasu mojego jak i waszego .Pozdrawiam!!!

Czasami jakas tam opcja sie zdarzy ze jest ale to chyba przez pomylke tych co pisali program :)
Takie rzeczy o ktore pytasz to serwisowki zrobia a nie program do wszystkich marek aut.

robcio55

Nowy
Punktów
0
Miasto
kutno
Witam.Pytanie mam ryżowego cpd z delphi 2014.r3 najpierw był problem z instalacja software ale chińczyk zrobił to przez teamviewar .I teraz tak fiat doblo .1.9jtd 2002 łaczy się z interfejsem ale nie pokazuje żadnego błędu ,podłączyłem stary fejs od viakena
http://www.proficentrum.pl/2218,int...-line-2-linie-k-we-wtyku-obd2-niebieski-.html i ten wykrywa 5 błędów chińczyk się poddał i nie chce już pomóc

Jankesfst

Nowy
Punktów
0
Miasto
Żyrardów
Witajcie. Kupiłem jakiś czas temu chińczyka DS150E (New VCI), zainstalowałem, wysłąłem plik aktywacyjny do sprzedawcy, odesłał mi aktywowany, działało wszystko ok, to zachciało mi sie aktualizacji systemu i już jest problem aktywowac sie nie chce na pliku który dostałem i srednio mam pomysł co dalej z tym zrobic, naczytałem sie i zgłupiałem.

Może ktoś bedzie miał chwile i bedzie mi mógł pomóc, za co bede bardzo wdzięczny :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom