remmechPoska
Bywalec
- Punktów
- 32
Witam Panów. Poszukuję informacji na temat sprzętu do diagnostyki Sprintera z 95 roku. Wiem już że kabel z Allegro w połączeniu z KTSem nie daje rady. Co polecacie?
Do Ktsa standardowo dają uniwersalny przewód?Daje daje,zapinasz przewod uniwersalny i leci az miło.
Ktoś dysponuje schematem z tego rocznika?
Tylko błędy możesz odczytać i wyczyścić, nic poza tym. O parametrach live i innych zapomnij.Ja wow wurtch podpinalem i cos tam pokazywał. Zmierz wtyki na przejsciowce czy sa prawidlowe przejscia. Skaner musi mieć przekazniki do przelaczenia na rozne linie
Przecież są wycięcia w gniazdku, nie da się inaczej włożyć, próbowałem nie raz na odwrót i ni choja.Bo często w sprinterach i lt te gniazda wpadają do srodka, ludzie wkładają i przekręcają o 180,sam się w h... załadowałem nie raz. Dobrze się przygladnij, opisy są ok ale wpinasz się po przeciwnej stronie nie w to co trzeba.
Zweryfikuj
Zapominasz, że niektórzy ludzie są wybitnie zdolni...Przecież są wycięcia w gniazdku, nie da się inaczej włożyć, próbowałem nie raz na odwrót i ni choja.
Jest opcja odwrotnie włożyć ale wtyczka musiałaby mieć ścięte wypustki.Zapominasz, że niektórzy ludzie są wybitnie zdolni...![]()
Jeśli mowa włożeniu wtyczki od testera do gniazda diag. to owszem nie da się bo są wycięcia, mowa zamocowaniu gniazda w plastiku i diagnozie po K lini tylko i nie trzeba być wszech uzdolnionym żeby się w h.. zrobic
A adapter kupiłeś pod KTS czy coś innego?Witam Panów. Poszukuję informacji na temat sprzętu do diagnostyki Sprintera z 95 roku. Wiem już że kabel z Allegro w połączeniu z KTSem nie daje rady. Co polecacie?