Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Znajomy kolegi niby lakiernik przyjechał do niego i pomalował mu całego hjundaja na kompresorze 25l pompa od c330 Nie widać nic co wzbudzało by większy niepokój
Z droższych, ale mobilny i zbierający pozytywne recenzje będzie ten kompresor Gudepol.
Spokojnie obsłuży Ci zarówno klucze pneumatyczne, lakiernictwo czy usługi związane z wulkanizacją.
Z tańszych to ewentualnie ta sama firma tylko model 0XGDSO241/50 który wygeneruje Ci Ciśnienie 8Bar, wydajność 240l/min i zbiornik 50 litrowy. Gorsze parametry od poprzednika ale też koszt 3x niższy.
Mam taki 270l od 2 lat tlucze i lekko nie ma jest głośny i parametry troche sie mijaja z prawda przynajmniej tak odczowam zadnych badan nie robilem ale mimo wszystko praca byla na 2 pneumaty i dawal sobie rade ogolnie jestem zadowolony mimo ze po obejzeniu na zywo jak przyszedl myslalem ze bedzie to niezly bubel
Mam możliwość wzięcia Gudepol GD 38/150/395 za 2150 zł z przesyłką, lub
MK103-150-3T za 2170 zł z przesyłką. Ale szczerze mówiąc zastanawiam się jeszcze nad: