Piszesz że
AEG wchodzi od 2015 roku na rynki z nowym w swojej ofercie produktem jakim są sprężarki.
Z tego zdania wynika że Firma AEG nie produkowała do tej pory kompresorów i jest to nowy produkt w jej ofercie. W związku z tym gdzie doświadczenie potrzebne do tej "jakości nie do porównania"?
Poza tym byłem na waszej stronie, nie dość że przeglądarka chrome zgłasza jakieś problemy z certyfikatami to jeszcze ta konkurencyjność cen...... eeeechh. Porównując wasze kompresory z kompresorami Kupczyka, to wychodzi cenowo na jednego c....
Ceny są w zasadzie takie same, a jakościowo Kupczyk jest bardzo dobry, i ma wyrobioną markę.
Wasze B300-52 kosztuje 3874 PLN, a porównywalny Kupczyk KK 550/270 jest o 50 PLN tańszy. Nie mówiąc już o tym że wasze B200-52 kosztuje 3900 z hakiem a Kupczykowe KK550/200 kosztuje tylko 3500 z groszem.
Ja wiem że nie ma sensu porównywać takich czy innych modeli kompresorów, bo może akurat porównuję taki model na który nie ma promocji, ale z drugiej strony nigdzie nie powiedziałeś że te
są na jakieś konkretne modele.
Wiem że to wygląda jakbym się czepiał, ale dział gdzie dajemy ogłoszenia w kwestii sprzedaży jest na samym dole głównej strony forum. Jako użytkownik, oczekuję że w tematach nie będzie kryptoreklamy, tylko rzetelne i sensowne porady. Co za tym idzie, spodziewam się jakichś dowodów na potwierdzenie Twojej "konkurencyjnej ceny i jakości nie do porównania". I to nie na zasadzie Kupczyk to szmelc, my mamy lepsze, bo mam Kupczyka już od 6 lat i wiem że szmelcem nie jest.