Za dużo czy za mało? Jednostka w jakiej parametr jest podawany to mm3/suw, wiec nie rozumiem w jaki sposób większa wartość ma odpowiadać za mniejszą dawkę paliwa. Co do nawiewu, nawet jeżeli mam ustawiony nadmuch na nogi czy na twarz automatycznie uruchamia się wentylator. Dopiero jak manualnie „włączę, a następnie wyłącze” klimatyzację wentylator przestaje działać.4,5 to tak ciut za dużo moim zdaniem . Co do wentylatorów nie miałeś przypadkiem ustawionego nawiewu na szybę ? Wtedy Klima dziala tak czy inaczej nawet jeśli nie masz włączonego AC to Klima dziala
A jak z odpaleniem i ruszaniem?Na zimnym dziś mierzyłem ciśnienie ładnie buduję na wolnych do 6 bar
Właśnie o to chodzi że jak masz fizycznie dużo paliwa to komputer zmniejsza dawkę mm/na suw A jak jest go za mało to zwiekszaZa dużo czy za mało? Jednostka w jakiej parametr jest podawany to mm3/suw, wiec nie rozumiem w jaki sposób większa wartość ma odpowiadać za mniejszą dawkę paliwa
Trochę się wtrace 2.1 Ohm wydaje mi się za dużo chyba 0.8 Ohm powinno być ale mogę się mylić. Co do Twojego opalania rano przypadkiem nie masz nieszczelności w paliwie?? Chodzi mi o oringi na pompkach??U mnie świece mają 2.1ohm. Każda jedna. Z tym Nierównym Odpalenie czas powalczyć. Na ile volt Są świece w nim? Jutro rano zapodam wszystkim na raz napięcie z aku na 5 s i zobaczę czy będzie różnica jakąś. Tylko chciałem się upewnić czy nie są świeczki np na 5v.moze znajdę w sieci.
Automatyczne połączenie postów:
Już znalazłem że jest na 11v.
Jaki fejs jaki program?Nie mogę sprawdzić moim sprzętem.