• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ducato 2011

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Mi chodzi o czas montażu a w sumie czas oczekiwaniu po montażu...
Myślisz że to takie istotne? Prawdę mówiąc to nie wiem czy kiedyś odczekiwałem tyle co napisane w instrukcji, montuje na początku jak tylko się do niego dobiorę i zanim poskładam resztę to i tak trochę czasu upłynie. Myślę że to wystarczy.

nieldos

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
287
Miasto
Zachodniopomorskie
Ja zawsze staram się odczekać bo późnie mam loty czy przez to że jak np dokręcałem dwumas i ruszyłem wałem czy nie będzie ciekło ale skoro piszesz, że działasz od razu to musze na którymś aucie spróbować ryzyk kwizyt hehe tylko zaryzykuje na uszczelniaczu bez czujnika bo po co wchodzić w większe koszta jak coś :rolleyes::D

komar200

GWD
Punktów
1198
Miasto
grudziadz
Wiem gdzie jest uszczelniacz, tylko nie wiem czy ta śruba nie zaciska koła łańcucha. Koło ma klin?
Ide na leniucha i pytam na forum, nie znam tego motoru.
Tylko poduch nie pozrywaj przy odkręceniu :D chyba że dysponujesz mocnym pneumatem .

koszmar koszmar koszmar powiadam koszmar MARIO myslałem żeś AS nad ASAMI a poległeś na uszczelniaczu????
No nie wierzę -napisz ze jaja sobie robiesz !!! tyle polubień i na uszczelniaczu za 38 pln poległeś????
no nie daje wiary
Spoko jak wie gdzie uszczelniacz to sobie poradzi.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Jak nie było czym to sie odkręcało z rozrusznika. Teraz jest czym tylko sie nie chce, bo to może być początek długiej historii.
victor 813809100
Na razie czeka na wene.

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
VICTOR REINZ 813809100
kiedyś bedziesz miał kłopot i ....:eek::D:D:D:D

potegat

SuperMechanior
Punktów
4
Miasto
Jędrzejów
Ja dorabiałem przyrząd do blokowania koła pasowego, bez niego raczej koła nie odkręcisz .

Do góry Bottom