• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Dzien z zycia mechanika

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
825
Miasto
Gdańsk
kipy to norma. Miałem takiego pizzerdrivera to pod fotelem kipy mógłbyś łopatą wygarniać. Wiadro 10l było by małe;/ Blech!!

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Mnie tak bardzo nie denerwują klienci brudasy- może dlatego, że trafiają się bardzo rzadko:) (i jakby co to mogę odmówić obsługi):D Natomiast już ch.j mnie strzela na brudasów współpracowników:banghead: (tu nie bardzo da się coś zrobić):(:rage:

sevooo

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Bristol
wsiadam w auto do przegladu patrze fotele zajechane jak piety mojzesza ( kobieta) bielizna wszedzie majtki staniki. Otwieram bagaznik dalej bielizna i zabawki, strapy dildo itp. i odrazu przyszlo mi do glowy ze te zlogi na fotelach to nie kawa czy sok juz do niego nie wsiadlem

tytoos

SuperMechanior
Punktów
57
Miasto
Poznań

Skoczekvr5

Nowy
Punktów
0
Miasto
Strzegom
Witam jako że to mój pierwszy post nie za bardzo wiem gdzie napisać pytanie mam. Sytuacja wygląda tak zmiana klocków przód auto na dół klient się spieszy daje kasę do ręki, drugi mi tyłek zawraca , ten Wsiada wyjeżdża cofając uderza w inne auto bo nie nacisnol hamulca wcześniej a ja nawet nie zdążyłem się odezwac. Że nie wolno. Co robić w takiej sytuacji,na pewno drugi raz tego błędu nie popełnię ale wziol moje dane bo ubezpieczalnia chce opisać sytuację ja nie mam oc na warsztat to stało się przed warsztatem

RAVEN1906

Gaduła
Punktów
33
Miasto
Śląsk
Nauczka na przyszłość - na hali pojazdami poruszać może się tylko obsługa...
Ale ciekawy jestem sprawy, choć wydaje mi się że wina klienta.

Skoczekvr5

Nowy
Punktów
0
Miasto
Strzegom
Po tej stłuczce spisali oświadczenie bo właściciel drugiego auta był na miejscu . Z mojej strony to sam jest winien sobie za pośpiech sam zawsze zjeżdżam z podnośnika kurde;/

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Niezatrudnionym wstęp wzbroniony a jeżeli taki klient wchodzi na hale napraw to oznacza wtargniecie i bierze wszystko na swoje plecy czyli stłuczki autem,uszczerbki na zdrowiu i inne historyjki.
Jeżeli nie masz w warsztacie tabliczki z powyższym napisem to żadne ubezpieczenie na nic nie pomoże i każdy cię zgnoi do spodu.Pilnuj takich szczegółów,to samo z monitoringiem,musi wisiec i informacja bo ktoś wejdzie,wyjdzie i zapłacisz mu 200tysiecy za to że został nagrany a on tego sobie nie życzył(temat gorący bo z wczoraj info od człowieka który ma firmę i instsluje takie rzeczy bo był u mnie na awarii)

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Mi kiedyś baba przez otwarta bramę wjechała, walnęła w auto na kanale i dzięki bogu ze go do kanału nie wpier... Wzięła wszystko na siebie. Aaa i jeszcze by mi młodego rozjechała. :D
Rzecz jasna wjechała bez zaproszenia.

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Rozrzad w starej toyocie i nagle uświadamiają sobie, ze klucze 11 i 12 jednak sie przydają

Do góry Bottom