Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Nie. Tam transponder jest wsadzony w obudowę . Płytka kluczyka jest tylko do centralnego dopisana z id TP. Także jeśli będzie dopisywał nowy TP to pilot już nie ruszy bo go wyrzuci. Lepiej na off i po temacie . Tylko zastanawia mnie dlaczego ten cały diagbox się tak długo pierdoli z tym autem . .
Tak, czy inaczej najprościej jest wyciągnąć pin i spróbować dodać ponownie kluczyk.
Nie jestem jakimś tam ekspertem, ale często gęsto wywala kluczyki przez spadki napięcia w psa.
Nie ma cewki. Z drugiej strony jest tylko bateria. Jak zczytam tego 93 zrobie offa. Nie chce mi sie juz nic rozbierać. To drugi kluczyk w zyciu ktory robie. Nie bawi mnie ta robota. To jak mi wyrzuci centralny to lexia nie dopiszę?
Automatyczne połączenie postów:
Iprog powinien pin wyciągnąć. Mam kilka programow luisa andre cos pogrzebie. Wcale tego bym nie robil ale to auto klienta ktoremu naprawiam koparki m.in
Oj jutro wstawie bo komp w warsztacie
Rano trochę dlubnelem w tym 95160 i zamowilem następny programator. Troche malo czasu na ta robotę. Dzis caly dzien pieprzylem sie z regulacja cisnien maszyny. Nowa pompa generuje 100 barow wiecej jak stara i wszystko trza stroic bo idzie 340 barow na rozdzielacz.
Tak dumam bo sie nie znam. Czy zrobic mu dziewice i wsadzić to go zaraz zablokuje. Albo tylko immo wyciąć ale czy moze pozostać zablokowany po takim zabiegu?
Tak patrzyłem na te hexy i przy immo off brakowalo mi tych liczb. Ten ch341 za 13 zl pieknie odczytał 93c56 i Iprog to samo ale mam problem z tym 95160. Nic go nie chce czytać. Pojutrze w wolnej chwili odczyyam ten 29f400 i tam tez zrobie off. A jak nie to bedzie dziewica
Jak za 13 zł to naprawdę dużo poczytal . Nie wiem czy czasem se takiego nie kupię bo widzę że programator robi robotę. Zastanawiam się czy ten ch341 nie był czasem w pierwszej wyprawie na księżyc? Chyba właśnie nim rakietę programowali