• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Economy mode citroen.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
zadzeniu uszkodzone elementy? C
Tak to ten :) jeszcze był Marek S ale nie pasował IM :) tych co mają programatory nawet nie wiem jak nazwać, aczkolwiek w dzisiejszych czasach wszystko ma swoją nazwę więc napewno oni też, tuningerzy, programatorzy, cziperzy, łutututututerzy :D

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
A diagbox to nie marek s ? Byłem świecie przekonany że to ten sam gość:)

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
631
Miasto
Okolice Krakowa
Jak widać na DK.co.uk też nikt za bardzo się nie chciał podzielić wiedzą :p Problem jest taki, że Ty nie wiedziałeś nawet co i jak odczytać, mimo, że praktycznie wszystko jest w dokumentacji, nawet klonów. A co do wiedzy, to wszystko zależy czego dotyczy. Jeśli ktoś spędza wiele godzin, dni a czasem nawet tygodni nad NAUCZENIEM się czegoś, a Ty chcesz dostać wszystko na tacy i się obrażasz, bo każdy Cię zbywa, to wybacz, ale to świadczy tylko o Tobie. Mało tego, jakby ktoś inny Ci ten ster ogarnął, a Ty miałbyś łeb na karku to nauczyłbyś się na cudzej pracy.

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Ja tam sie nie obrażam. Dla mnie to zabawa. A i sporo juz teraz sie dowiedzialem czytajac na zagranicznych forach. Nawet na DK temat byl wałkowany kilka razy i po temu nikt juz bardzo nie chcial gadac. U ruskich jest sporo wiedzy. A to pytanie o pasztet uznales za obrażanie sie?
Automatyczne połączenie postów:

Planuje dokupienie jeszcze sprzetu jakiegoś.

Ostatnia edycja:

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
631
Miasto
Okolice Krakowa
Nikt nie chciał gadać, bo się pytałeś jak zrobić boot tego stera. Położyli na Ciebie przysłowiową "lagę", bo widzieli, że nawet podstaw nie ogarniasz. Wszędzie jest sporo wiedzy, ale czasem trzeba też samemu pogłówkować, bo "program Luisa Andre" wszystkiego sam za Ciebie nie zrobi. Nie ten z pasztetem, miałem na myśli post z poprzedniej strony. A sprzętu możesz mieć całą szafę, ale i tak najważniejsze to wiedzieć jak z niego korzystać.

Do góry Bottom