Witam panowie i panie mam pewien problem z Opel Insignią B z 2017roku 2.0 CDti B20dth silnik. Auto trafiło do mnie na uszczelnienie silnika do czego musiałem zwalić sanki i elektryczną maglownice. Po złożeniu wszystkiego do kupy wspomaganie jest ale jak bym to określił strasznie twarde sztywne jak by auto było w jakimś trybie sport że ciężko się kreci. Błędów brak kalibracje czujnika skrętu przechodzi pomyślnie. Zderzak nie byl ruszany to raczej radar nie ma tu nic do rzeczy zresztą był by jaki kolwiek błąd w jakimś systemie wszystko czyste.
Skrzynia manualna i nie ma żadnych opcji co do układu kierowniczego wspomagania żeby były jakieś ustawienia z poziomu menu samochodu albo komputera mam dostęp tylko do Opcoma i tu mam pytanie czy ktoś się z podobnym problemem spotkał że musi być do tego dziadostwa original GDS żeby zrobić jakaś kalibracje?
Może ktoś akurat na oplu pracuje i poradził by jakaś dobrą radą w zamian za jakiś dobry trunek z gór
Skrzynia manualna i nie ma żadnych opcji co do układu kierowniczego wspomagania żeby były jakieś ustawienia z poziomu menu samochodu albo komputera mam dostęp tylko do Opcoma i tu mam pytanie czy ktoś się z podobnym problemem spotkał że musi być do tego dziadostwa original GDS żeby zrobić jakaś kalibracje?
Może ktoś akurat na oplu pracuje i poradził by jakaś dobrą radą w zamian za jakiś dobry trunek z gór