no poczytałem trochętemat od ostatniej wizyty i usmiałem się trochę co poniektórzy piszą posty po pijaku z ktorych nic nie mogę także zrozumieć, a do arni_poznań to jedna uwaga autor nie ma tego w zadzie tylko auto ciągle w eksploatacji bo nie mam drugiego więc nie mogę zdjąć góry bo nie będę miał czym ruszyć się na miasto, dlatego zdecydowałem na słupek bo jednego dnia zmienię i auto już jezdzi. Co do odboiru słupka to dopiero w niedzielę mogę pojechać bo mam cały tydzień zawalony robotą, zmierzę kompresję przy gościu przed zakupem wtedy będę wiedział czy zdrowy
a i nast sprawa auto ma pojezdzić jeszcze 1-3 lata zależy ile blacha wytrzyma, bo przed swietami w grudniu ostatni raz naprawiłem korozję i dziury w progach więcej już nie będzie, i tak na tym silniku jezdzimy juz 6 lat a poprzedni własciciel raczej też go nie zmieniał więc wydaje mi sie że wyjezdził swoje, a że komplet ze skrzynią to nie jest droga sprawa to raz można zmienić,
i kolejny powód do zmiany silnika to skrzynia 1-szy bieg wchodzi ze zgrzytem a dwójka ciężko i potrafi wypaść w czasie jazdy więc jak mam ze skrzynią w bardzo dobrym stanie to dlatego biorę