afrikanerhart
SuperMechanior
Ktoś się na mnie zawziął i od kilku lat nieprzerwanie dba o to żebym miał stały dopływ negatywnych opinii na mapach googla.
Jak tylko pojawi mi się pozytywna opinia to w ciągu 2-3 dni maksymalnie tygodnia mam skrajnie negatywna opinię, żeby była równowaga zachowana
.
Tak bujam się od kilku lat.
Mam tego serdecznie dosyć. Niestety legalnie nie da rady nic z tym zrobić.
Usunięcie negatywnej opinii jest niemożliwe.
Znacie sprawdzonych ludzi (firmy) które potrafią wyprodukować skuteczne pozytywne opinie?
Proszę nie piszcie mi tutaj dyrdymałów o etyce i uczciwości.
Ten skurwysyn(skurwysyny) którzy zapewniaja mi stały dopływ negatywów w opiniach na mapach googla nie mają skrupułów.
Skoro szkodzą mi bezustannie przez kilka lat to znaczy że widzą, że im się to opłaca i maja z tego zysk.
Jak tylko pojawi mi się pozytywna opinia to w ciągu 2-3 dni maksymalnie tygodnia mam skrajnie negatywna opinię, żeby była równowaga zachowana
. Tak bujam się od kilku lat.
Mam tego serdecznie dosyć. Niestety legalnie nie da rady nic z tym zrobić.
Usunięcie negatywnej opinii jest niemożliwe.
Znacie sprawdzonych ludzi (firmy) które potrafią wyprodukować skuteczne pozytywne opinie?
Proszę nie piszcie mi tutaj dyrdymałów o etyce i uczciwości.
Ten skurwysyn(skurwysyny) którzy zapewniaja mi stały dopływ negatywów w opiniach na mapach googla nie mają skrupułów.
Skoro szkodzą mi bezustannie przez kilka lat to znaczy że widzą, że im się to opłaca i maja z tego zysk.

a pozostali wiedzą że nie mają co szukać u ciebie