Dawidek126
SuperMechanior
witam.
mam pytanie : jakie numery maja numery oryginalnych blokad wałków rozrządu??
mam blokady "czarne" które maja wybite numery :
wałek s : 1860874/1A
wałek w : 1860874/2S
czy takie blokady będą ok??
walczyłem kilka dni temu ze stilo po zerwanym pasku, i po złożeniu wszystkiego do kupy okazuje się że silnik dłużej się uruchamia na zimno niż na ciepło.... podobno tego nie było przed awarią, ciśnienie w kolektorze ssącym wynosi 370 mbar a podobno ma być 320-330 mbar(info z aso) podobno jest to spowodowane przestawionym rozrządem.... na ciepło jest ok.... błędów brak.
chciałbym ustalić te blokady bo podobno tylko na ori będzie ok.... czy ktoś używa "zamienników tych blokad??
pozdrawiam
układ dolotowy szczelny, filtr powietrza nowy
mam pytanie : jakie numery maja numery oryginalnych blokad wałków rozrządu??
mam blokady "czarne" które maja wybite numery :
wałek s : 1860874/1A
wałek w : 1860874/2S
czy takie blokady będą ok??
walczyłem kilka dni temu ze stilo po zerwanym pasku, i po złożeniu wszystkiego do kupy okazuje się że silnik dłużej się uruchamia na zimno niż na ciepło.... podobno tego nie było przed awarią, ciśnienie w kolektorze ssącym wynosi 370 mbar a podobno ma być 320-330 mbar(info z aso) podobno jest to spowodowane przestawionym rozrządem.... na ciepło jest ok.... błędów brak.
chciałbym ustalić te blokady bo podobno tylko na ori będzie ok.... czy ktoś używa "zamienników tych blokad??
pozdrawiam
układ dolotowy szczelny, filtr powietrza nowy
tak powiedzieli w aso
a czunik jest NIEZBEDNY niestety albo stety bo panowie pod blokiem nie wymienią