• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Fiat Ducato 2.3, 2006r. Przebieg 399.999, ------

chudy005

Uczestnik
Punktów
10
Miasto
Szprotawa
A podpowiedzcie, jak tym urządzeniem zmienić przebieg?

Poradziłem sobie z problemem. Jakby ktoś z okolic Szprotawy potrzebował pomocy, to pisać na priv.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

chudy005

Uczestnik
Punktów
10
Miasto
Szprotawa
Nie ma to jak chwalić się łamaniem prawa publicznie ;)
Nie wiem w czym masz problem? Mój temat tyczy się resetu licznika po osiągnięciu maksymalnej liczby kilometrów. Po takim zabiegu wystarczy udać się do SKP aby zaktualizować dane. Ja oferują pomoc, w podobnej sytuacji.

Ty pewnie kręcisz każdą golfine z rajchu, zawodowo i świadomie za hajsy.

Pierw przeczytaj czego tyczy się temat w całości, a dopiero komentuj. I na forum pisze się konkretnie co tyczy danego tematu. A nie swoje mądrości które wypływają z przestrzeni wewnątrz czaszkowej, które służą tylko bezcelowemu nabijaniu postów.

autoserwisgd

SuperMechanior
Punktów
28
Ale wiesz znerwicowany koleżko że to było w formie żartu? Skąd ta flustracja u ciebie? Wyluzuj troche bo na zawał zejdziesz...

chudy005

Uczestnik
Punktów
10
Miasto
Szprotawa
Ale wiesz znerwicowany koleżko że to było w formie żartu? Skąd ta flustracja u ciebie? Wyluzuj troche bo na zawał zejdziesz...
Nie mam powodów do frustracji, ale spójrz ma mój temat od początku... i ile jest pomocnych postów?... a leci już druga strona... a pytałem konkretnie... A Ciebie przepraszam, jak uraziłem ;)

Do góry Bottom