Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
Instalacja przechodzi do mometu wyboru foldera docelowego I jak wciskam dalej to nic sie nie dzieje stoi w miejscu.probowale dwa razy I nic. Wiesz dlaczego?
7. IF the setup DID NOT GOING AHEAD do this: Alt + Ctrl + Del and KILL the SMALLER MEM Usage setup.exe!!! IF the setup CLOSING make again ALL the steps from the begging (1-7) and KILL now the BIGGER MEM Usage setup.exe.....
własnie tego nie rozumiem o co tu chodzi. możesz mi wytłumaczyć?? z góry dziekuje.
7. IF the setup DID NOT GOING AHEAD do this: Alt + Ctrl + Del and KILL the SMALLER MEM Usage setup.exe!!! IF the setup CLOSING make again ALL the steps from the begging (1-7) and KILL now the BIGGER MEM Usage setup.exe.....
Musisz uruchomic menadzera zadan i skasowac proces o nazwie setup.exe, powinienes miec dwa takie procesy, jak skasujesz jeden i wylaczy sie caly program instalacyjny to znaczy ze musisz ubic ten drugi proces i wtedy instalacja ruszy dalej.
udalo mi sie zainstalwac lae jest pewien klopot. jest problem laczenia z serwerem.
A FordEtis error has occurred.
We are sorry that an error has occurred within the FordEtis application.
This error may be temporary, please click back in your browser to try the operation again or to use alternative FordEtis functionality
czyli kazdy pliko osobno?? zerknolem na to co jest w srodku i cracku nie ma wszystkich takich plikow jak w zainstalowanym programie, czyli mam wymienic te ktore sa??
Pierwszy post został zaktualizowany o proces instalacji w języku polskim, niestety z powodu notorycznego braku czasu został on przetłumaczony w tempie ekspresowym, jak ktoś zechce go doszlifować to proszę o kontakt.
A co zrobić lub co zrobiłem źle jeżeli wyskakuje taki komunikat przy próbie uruchomienia programu? Ostrzeżenie!
Włożyłeś starszą płytę DVD.Włóż płytę DVD oznaczoną FORDETIS0210 i uruchom ponownie IDS w systemie FordEtis.