• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ford e-TIS 02/2010. Instrukcje techniczne, schematy, instrukcje napraw.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
pobierz ponownie part z którym masz problem.

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
pobierz ponownie part z którym masz problem.

romina

Nowy
Punktów
0
Miasto
Cieszyn
Pobrałem ponownie i wzsystko jest ok. udało sie wypakować.
Przepraszam za zamieszanie.
Dziękuję i pozdrawiam.

Piotr676

Nowy
Punktów
0
Miasto
Kraków
Witam,
Zassałem program,ale w środku nie znalazłem folderu crack.Może mi go ktoś podesłać?

Pozdrawiam
Piotr676

premko

Nowy
Punktów
0
Cześć,

Zainstalowałem program pobrałem aktualizacje ale nigdzie nie znalazłem miejsca gdzie mogę wpisać kod błędu. Czy ktoś z Was mógłby mnie trochę uświadomić ?
Z góry dziękuję.
------------------
Lub czy ktoś kto ogarnia program Ford Etis mógłby mi sprawdzić co podpowiada Ford w przypadku pojawienia się błędu
B1244
B2110
P0460

tom_dud

Nowy
Punktów
0
Witam .
Po ściągnięciu programu i zainstalowaniu chciałem podmienić pliki z Cracka jednak nie mam takiego folderu. Czy ktoś może podpowiedzieć które foldery należy podmieniać i gdzie jest Crack ?

BrayanLDZ

SuperMechanior
Punktów
9
Miasto
Łódź
zwróce sie z tym samym pytaniem co kolega, gdzie folder crack? i czy nazwa uzytkownika i hasło to napewno ford? bo wpisujac podaje mi iz to błędny login i hasło

tomzimo

Nowy
Punktów
0
Witam
Pobrałem 7 części i dalej nie chce pobierać. Próbowałem w różne dni o różnych porach, bezpośrednio z linku
lub przez downloader. Pomóżcie.

Kisielo

Uczestnik
Punktów
2
Miasto
Wieluń
Witam
Pobrałem 7 części i dalej nie chce pobierać. Próbowałem w różne dni o różnych porach, bezpośrednio z linku
lub przez downloader. Pomóżcie.

Dla zainteresowanych wrzucam plik torrent.

Załączniki

• e-tis_torrent.rar
    22,4 KB · Wyświetleń: 303
Punktów
0
PAnowie dawno nikogo nie było w tym wątku ale może temat ruszy z miejsca . Jest jakiś patent na dostęp do schematów w tej wersji ( z tego co wiem ostatnia z dostępem offline to 05.2008 ale może ktoś ma USERID and PASS for new version

dawid5

SuperMechanior
Punktów
35
Witam można powtórzyć linki ? bo nie mogę pobrać.

dawid926

Bywalec
Punktów
2
Witam,

pomimo instalacji zgodnie z instrukcją (program jesna C://FordEtis), w folderze local nie mam takich plików jak w crackowym folderze local, jak zatem je zamienić? Coś mi nie pasuje, ktoś miał coś podobnego?

Dariokrk

Nowy
Punktów
0
Witam,
Czy możecie odnowić linki do pobrania eTISa? Te z pierwszej strony wydają się nieaktualne

multimen

Nowy
Punktów
0
Witam mialem wypalona plyte z etisem 2010 wczoraj probowalem go odpaliz z witamina z pierwszego postu ale po uzdrowieniu wyskakuje informacja ze wlozno starsza wersje plyty i jest prosba o wlozenie plyty z etisem 0.2010. pobralem wiec na nowo Etsi 02.2010 za pomoca torrenta i to samo jak rozwiazac ten problem ?
Edit:
Chyba kapuje w czym problem ma win7 jestesmy w 2015 roku i juz jest win10 w dodatku mam 64 bit lap wiec i win jest 64bit sciezka instalacji jest do program files x86 wiec reinstal. Obawiam sie tylko czy logowanie sie powiedzie bo ligin Ford Ford jest juz z restrykcjami zobaczymy narazie reinstalacja ;)

Ostatnia edycja:

KubaFocus

Nowy
Punktów
0
Miasto
3miasto
Witam wszystkich.
Zainstalowałem program zgodnie z instrukcją.
Ścieżka się zgadza.
Crack podmieniony.
Strona ładuje się i wyrzuca błąd
upload_2016-1-10_17-46-40.png
Próbowałem wielokrotnie. Po kliknięciu przycisku program kończy działanie. Nie ma nawet możliwości pracy offline.
Czy ktoś może zna rozwiązanie tego problemu. Z góry dziękuję!

fido

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kalisz
A co zrobić lub co zrobiłem źle jeżeli wyskakuje taki komunikat przy próbie uruchomienia programu?
Ostrzeżenie!
Włożyłeś starszą płytę DVD.Włóż płytę DVD oznaczoną FORDETIS0210 i uruchom ponownie IDS w systemie FordEtis.

Czy udało się rozwiązać problem z komunikatem o złej płycie bo już kilka wersji pobrałem z neta i jak zainstaluje to podczas uruchamiania cały czas mi wywala błąd z płytą.

Czy można instalować w innym folderze lub dysku niż program sam nakazuje ?

Do góry Bottom