21golfista21
SuperMechanior
Poszukuję momentów dokręcania głównie głowicy Ford Transit 2.0 TDCi 2017rok
Etap 1: 15NmPoszukuję momentów dokręcania głównie głowicy Ford Transit 2.0 TDCi 2017rok
Witam,Mam do niego ori serwisówkę taką jak w aso,
Dałem za nią 40 zł, za 20 zł mogę CI podesłać.

Cześć, odezwij się na pw. Też potrzebujęTak. priv
![]()

Witam. Można prosić na pw potrzebuje serwisowkeMam do niego ori serwisówkę taką jak w aso,
Cześć. Jeśli serwisówka nadal aktualna też chętnie poproszę.Cześć, odezwij się na pw. Też potrzebuję![]()
Możecie mnie poratować momentem na stopy główne i korbowodowe? Nie odświeżyłem jeszcze AutoDaty. Z góry dzięki.Mam do niego ori serwisówkę taką jak w aso,
A gdybyś miał to zakręcić co zrobiłbyś na moim miejscu?Nie ma czegoś takiego. Monoblok wg. Producenta to jest.
Dzięki. Miłego dnia.Średnicówka i skręcanie do uzyskania idealnego otworu bo nie wiem czy wiesz ale rozkręcone otwory są owalne. Dopiero siła skręcenia nadaje im poprawny wymiar. Stad też są silniki gdzie producent nie podaje wymiaru bo bloki nie są stabilne i każdorazowo skręcanie wymaga innych sił. ;] Miłej zabawy. Jeśli brak wiary jaku św Tomasza to do szlifierza podjedź i zapytaj.
Wszystkie. ECOBOOSTY i inne wynalazki. siły skręcenia podobne do innych silników.1.2 azq tez tak skręcasz ?