• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ford Transit 2.0

pawcar

SuperMechanior
Punktów
949
Miasto
Manchester
Mam do niego ori serwisówkę taką jak w aso,
Dałem za nią 40 zł, za 20 zł mogę CI podesłać.

Lenczo

Nowy
Punktów
0
Miasto
Dębica
Witam poszukuję momenty dokręcania do silnika 2.0 ecoblue YLFS

isomark

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1
Miasto
Kraków
Witam, szybkie pytanie może ktoś zajrzeć do autodaty bo mi dziś wygasła a na poniedziałek będę miał dopiero nowy abonament. Moment dokręcania wtryskiwaczy ford custom 2.0 ecoblue euro 6 2017 131 km ? Dzięki z góry.

Zimoon

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
826
Miasto
Gdańsk
Średnicówka i skręcanie do uzyskania idealnego otworu bo nie wiem czy wiesz ale rozkręcone otwory są owalne. Dopiero siła skręcenia nadaje im poprawny wymiar. Stad też są silniki gdzie producent nie podaje wymiaru bo bloki nie są stabilne i każdorazowo skręcanie wymaga innych sił. ;] Miłej zabawy. Jeśli brak wiary jaku św Tomasza to do szlifierza podjedź i zapytaj.

jktc

Nowy
Punktów
0
Średnicówka i skręcanie do uzyskania idealnego otworu bo nie wiem czy wiesz ale rozkręcone otwory są owalne. Dopiero siła skręcenia nadaje im poprawny wymiar. Stad też są silniki gdzie producent nie podaje wymiaru bo bloki nie są stabilne i każdorazowo skręcanie wymaga innych sił. ;] Miłej zabawy. Jeśli brak wiary jaku św Tomasza to do szlifierza podjedź i zapytaj.
Dzięki. Miłego dnia.

Do góry Bottom