• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Foxwell 644

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
kolego a mozesz napisac jakie ma mozliwozci? I czeko mu brakuje, czy laczy sie a air bag.kalibracje adaptaxje pomp abs.?

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
ponawiam pytanie odnosnie Vpecker do czego to najczesciej uzywasz kolego....?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Strasznie trudne pytanie bo ma wiele opcji i jak się wie to można zrobić dość dużo

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
czy to cos na poziomie autocoma klona, czy narazie elm max...cu?

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
raczej autocoma a co do maxecu to na tyle nie znam tego programu żebym sie wypowiadał

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
co do maxecu to ladnie wyglada w Renault parametry sprawdzisz nawet ciekawe Peugeot. Ale na spore braki I nie wart ten ceny.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
Lepsze są np. autocom ori 10 kzł x431 pro 7k zł itp bo mówimy o ori

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
wiem Bo mam w planach kupic jeszcze wiem co moze diagun co gutek I it's mialem okazje popracowac ale zastanawiam sie bad texa,b-touch I autocom ori. Np. Autocom klon w mercedesie pkazuje glupoty w BMW to polowe funkci nie dziala a w Renault laczy sie tam dlugo I sie rozlaczal

skyline32

Gaduła
Punktów
17
Miasto
Giżycko
witam serdecznie kolegow i wtrace sie w temat bylem na targach intercarsu i przeszedłem sie po stoiskach magnati mareli boscha gudmana i texy i popytałem sie troszkę na temat co robia a co nie te ich testery wiec uslyszałem tak w stoisku magani mareli ze cienko jest z starszymi autami oraz markami azja i ameryka europa niby ok ale znowu francuzy cienko natomiast bosch to już porażka na maxa nawet nie będe przytaczał wypowiedzi, texa tez wypada srednio z autami starszymi azja i ameryka gudman niby robi wszystko ale sami wiecie jak jest żaden tester nie robi wszystkiego
a co do produktów Foxwell to powiem wam ze używam i 510 w wersji ful i nt 644 ps90 fakt faktem ze rożnie bywa z łącznością ale nie muszę płaci za aktualizacje tak jak w przypadku boscha czy texy lub magnati mareli gudmana bo aktualizacje do tych testerow to sa pomylki producentow i my musimy za to płacić mam duzo sprzętu z Foxwell i xtool co do pytan chetnie pomoge bo troche na tym juz robie na rynek wejdzie niedługo oscyloskop 4kan ktory teraz zaczynam testowac jak ktos ma pytania proszę dzwonić na mój num 505892728 Pozdrawiam serdecznie

to jest ten oscyloskop który będzie dostępny niedługo

http://xtoolpolska.com tutaj macie strone z ps 90 i pokrewnymi
http://foxwell.pl

Ostatnia edycja:

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
227
Miasto
Gdansk
kolego mam foxwellnt 644 i powiem e do diagnozy super sprawa nie raz lepiej merca czy bmw czy subaru i nawet chewroket elewange tam pojechl super zdiagnozowal niż jakiś inny tester szkoda tylko ze żadnych kodowan nim nie zrobisz a co do aktualizacji to cały czas jade na starych i nawt do volvo mi sie oprogramowanie wysypało bo w połowie skanowania wyskkuje error co do aktualizacji z strony producenta to kazali podać mi nr. Seryjny urządzenia który umieszczony jest na nalepce i strasznie nie czytelny z powodu tłustych rak nr. Sie rozmazaly no i aktualizacjii nie mogłem zrobić. Moze cos poradzisz?

skyline32

Gaduła
Punktów
17
Miasto
Giżycko
do 664 sa dostepne aktualizacje zadzwon do macka swidnickiego,(531 00434) doszlo kodowanie wtryskow

wiec tak numer serji masz w ustawieniach id i haslo

zadzwon jutro to ci pomoge zaden problem

num 505892728

karol1851

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
43
Miasto
Orzysz
Koledzy a kto powie czym kasowac zapelnienie dpf w suzuki grand vitara 1.9 ? Auto com delfi czy wow nie da rady xtool ps 90 nie da rady clip mimo ze to francuzki motor nie da rady

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Może ktoś coś grzebał i wykasował stare wartości , i system głupieje .

Do góry Bottom