• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Gadżety warsztatowe

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2834
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Cudowny opis:

OPIS:

LaQ Passat Sąsiada - pomarańczowy, męski... O zapachu 1.9 TDI. Ekskluzywny jak darmowe próbki w hotelach na wakacjach ol inkluziw w Egipicie. Prawie tak delikatny jak ręczniki, które “dawali gratis” na zeszłorocznych wakacjach. Gustowny jak skarpetki w sandałach. W kolorze rdzy na nadkolach auta sąsiada, która cieszy Twoje serce każdego ranka. O cudownym zapachu, niczym obłok z rury wydechowej po redukcji podczas wyprzedzania na trzeciego na podwójnej ciągłej. Zmyjesz nim każdy ból od bytu. Szybcy się wściekli i już się myją.

Postaw w łazience, a już wkrótce wszyscy goście będą zadawać sobie jedno pytanie: “Skąd ten ch… go ma?”

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1896
Miasto
Koszęcin
Ja mam jeszcze w rogu tam gdzie piec, przyklejona na podłogę taką dużą naklejkę imitującą plamę oleju. Serio wygląda i śmierdzi jak prawdziwa

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1104
Miasto
...Seksu i biznesu...
A ja na starych drzwiach na szybie przyklejoną naklejkę mobil 1 którą mam jeszcze z praktyk ( jeszcze by się coś znalazło z tamtych czasów)

Do góry Bottom