• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

GRUPA WILK OPINIE

botek

SuperMechanior
Punktów
96
Pewnie nie ale zawsze można się poskarżyć Pani w szkole. :stop:

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
117
Miasto
Świdnica
Silnik zakupiony w grudniu 2021, olej wymieniany co 10000km, 5w40 total, zaczął ciec z różnych miejsc po 2 miesiącach od założenia, zaczął brać olej po ok.30tys km, 8miesięcy od montażu, nie reklamowałem bo szkoda mi było czasu na wymont i odesłanie i użeranie się. Oleju spalał ogromne ilości więc przyszła pora na ponowną regenerację, tym razem ja ją zrobię. Macie parę fotek jacy zdolni tam pracują, teraz kilka a jutro jak rozłożę resztę to pozostałe.

Wyświetl załącznik 47356
Wyświetl załącznik 47357

Wyświetl załącznik 47358
Wyświetl załącznik 47360

Wyświetl załącznik 47359

Wyświetl załącznik 47361
Całkiem zadbany egzemplarz Ci się trafił. Ja bym nie wybrzydzał tylko się cieszył że tyle wytrzymał !

pawllitto

Nowy
Punktów
0
W związku z otrzymaniem od pełnomocnika właściciela przedsiębiorstwa Motocomplex wezwania do usunięcia negatywnej opinii na jej temat wykasowana została oryginalna wiadomość, która znajdowała się w tym miejscu.

Pan Krystian Wilk oświadcza, że przedstawiona treść, która znajdowałą się pod tym adresem nie była prawdziwa i mogła stanowić pomówienie w myśl art. 212 § 1 i 2 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks Karny (Dz. U. 1997 Nr 88 poz. 553 z późn. zm.).

W związku z powyższym oświadczeniem usunięta została negatwyna opinia na temat przedsiębiorstwa MOTOCOMPLEX Krystian Wilk.
Grupa Oszukańcza Wilk to grupa naciągaczy ktorzy sprzedają ludzią uszkodzone części. Ja czekam już dwa miesiące na zwrot pieniędzy za uszkodzoną część. Zdecydowanie nie polecam Grupy Oszustów
Automatyczne połączenie postów:

Całkiem zadbany egzemplarz Ci się trafił. Ja bym nie wybrzydzał tylko się cieszył że tyle wytrzymał !
Grupa Oszukańcza Wilk to grupa naciągaczy ktorzy sprzedają ludzią uszkodzone części. Ja czekam już dwa miesiące na zwrot pieniędzy za uszkodzoną część. Zdecydowanie nie polecam Grupy Oszustów

pawllitto

Nowy
Punktów
0
Grupa Oszukańcza Wilk to grupa naciągaczy ktorzy sprzedają ludziom uszkodzone części. Ja czekam już dwa miesiące na zwrot pieniędzy za uszkodzoną część. Zdecydowanie nie polecam Grupy Oszustów

ludziOM... nie ludzią
Grupa Oszukańcza Wilk to grupa naciągaczy ktorzy sprzedają ludziom uszkodzone części. Ja czekam już dwa miesiące na zwrot pieniędzy za uszkodzoną część. Zdecydowanie nie polecam Grupy Oszustów

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
mechanik okradnie hydraulika, ten potem na robocie okradnie klienta, klient okradnie kogoś innego, szef na robocie okradnie pracownika, pracownik szefa, wszyscy razem okradają urząd skarbowy, urząd skarbowy okrada przedsiębiorców,
To jest tzw cirkle of life:D (z filmu król lew) po polsku chyba cykl życia

zużywają od jazdy? Opór powietrza i wynikające z niego
I co z tego skoro maszyna wyważa koło? Jeśli ciężarek nie trzyma wagi to zawoła o kolejny ciężarek:) a poza tym to ołów oksyduje i ten brud na nim zwiększa wagę:D

Ostatnia edycja:

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
117
Miasto
Świdnica
Tobie też byśmy nowe założyli ,bez stresu !

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Wiecie co się robi z oszustami? W sobotę poświęciłem trochę czasu celowo nie jadłem leków. Zdjęcie słabe ale ten portfel jeszcze godzinę temu był pusty. Serio w D mam jak komuś z mordy zrobię bigos. Jedyne co narazie dostałem to zakaz opuszczania kraju. Jakimś lambadziarzen walnąłem w glebę i coś go serce bolało

.

Załączniki

• Screenshot_2023-02-20-15-21-07-052_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2023-02-20-15-21-07-052_com.whatsapp.jpg
    585,5 KB · Wyświetleń: 69

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1883
Miasto
Koszęcin
Hehe. Po.polsku to pojechałem do 3 osób i kulturalnie poprosiłem o oddanie pieniążków za naprawę autek.
Arni to co.my gadali o przeglądzie. To na ten przegląd pożyczyłem 100 zł od córki. Serio no i cos pękło we łbie

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Hehe. Po.polsku to pojechałem do 3 osób i kulturalnie poprosiłem o oddanie pieniążków za naprawę autek.
Arni to co.my gadali o przeglądzie. To na ten przegląd pożyczyłem 100 zł od córki. Serio no i cos pękło we łbie
To co ty robisz na odroczone płatności ?:eek:

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Może myśleli, że jak naprawia za darmo przez neta to i tak samo w realu...:D
A tak swoją drogą to jak tak będzie lał klientów to w końcu nikt nie przyjedzie na naprawę...:D

MilkyWayy

Początkujący
Punktów
12
Ja kupiłam u nich zestaw wtryskiwaczy we wrześniu, oczywiście wszystkie przyszły uszkodzone o czym dowiedziałam się po ich montażu. Dodam, że przy zakupie sciemniali mi, że wtryski są zregenerowane ( mam smsy potwierdzające). Koszty za ten złom + montaże i demontaże = 3500 zł. Zwróciłam im ten szrot 1 listopada wraz z pismem reklamacyjnym (rękojmia) na zwrot całej kwoty. Cisza przez ustawowe 14 dni. Po tym czasie zaczęłam dzwonić. Zbywanie przez 2 tygodnie, bo to to, bo to tamto. Ostatni raz zadzwoniłam juz mocniej zdenerwowana, mimo podniesionego tonu nie powiedziałam niczego co by mogło kogokolwiek urazić i wiecie co usłyszałam? Że za podniesiony ton głosu nie oddadzą mi pieniędzy. I się baba rozłącza. Później odrzucała moje połączenia. Zgłosiłam sprawę do rzecznika konsumentów. Nic to nie dało. Więc poszłam do sądu. Kilka dni temu zapadł nakaz zapłaty. Udupie ich jak się da. I każdemu, kto jest w takiej samej sytuacji radzę od razu zrobić to samo. Żadnych rzeczników. Od razu sąd. Banda zł.....i osz..... inaczej ich nazwać nie można.

Ostatnia edycja:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3344
Miasto
PZ
Ja kupiłam u nich zestaw wtryskiwaczy we wrześniu, oczywiście wszystkie przyszły uszkodzone o czym dowiedziałam się po ich montażu. Dodam, że przy zakupie sciemniali mi, że wtryski są zregenerowane ( mam smsy potwierdzające). Koszty za ten złom + montaże i demontaże = 3500 zł. Zwróciłam im ten szrot 1 listopada wraz z pismem reklamacyjnym (rękojmia) na zwrot całej kwoty. Cisza przez ustawowe 14 dni. Po tym czasie zaczęłam dzwonić. Zbywanie przez 2 tygodnie, bo to to, bo to tamto. Ostatni raz zadzwoniłam juz mocniej zdenerwowana, mimo podniesionego tonu nie powiedziałam niczego co by mogło kogokolwiek urazić i wiecie co usłyszałam? Że za podniesiony ton głosu nie oddadzą mi pieniędzy. I się baba rozłącza. Później odrzucała moje połączenia. Zgłosiłam sprawę do rzecznika konsumentów. Nic to nie dało. Więc poszłam do sądu. Kilka dni temu zapadł nakaz zapłaty. Udupie ich jak się da. I każdemu, kto jest w takiej samej sytuacji radzę od razu zrobić to samo. Żadnych rzeczników. Od razu sąd. Banda złodziei i oszustów, inaczej ich nazwać nie można.
Takie firmy żerują na ludziach którzy nie mają czasu i pieniędzy na sądy;) oby jak najwięcej takich jak ty

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
581
Tam pewnie już zaczynają sprzedawać pod innym szyldem.
Nie będzie Wilk będzie Koliber.
Żyła złota.

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3075
Ja kupiłam u nich zestaw wtryskiwaczy we wrześniu, oczywiście wszystkie przyszły uszkodzone o czym dowiedziałam się po ich montażu. Dodam, że przy zakupie sciemniali mi, że wtryski są zregenerowane ( mam smsy potwierdzające). Koszty za ten złom + montaże i demontaże = 3500 zł. Zwróciłam im ten szrot 1 listopada wraz z pismem reklamacyjnym (rękojmia) na zwrot całej kwoty. Cisza przez ustawowe 14 dni. Po tym czasie zaczęłam dzwonić. Zbywanie przez 2 tygodnie, bo to to, bo to tamto. Ostatni raz zadzwoniłam juz mocniej zdenerwowana, mimo podniesionego tonu nie powiedziałam niczego co by mogło kogokolwiek urazić i wiecie co usłyszałam? Że za podniesiony ton głosu nie oddadzą mi pieniędzy. I się baba rozłącza. Później odrzucała moje połączenia. Zgłosiłam sprawę do rzecznika konsumentów. Nic to nie dało. Więc poszłam do sądu. Kilka dni temu zapadł nakaz zapłaty. Udupie ich jak się da. I każdemu, kto jest w takiej samej sytuacji radzę od razu zrobić to samo. Żadnych rzeczników. Od razu sąd. Banda złodziei i oszustów, inaczej ich nazwać nie można.
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak szybko sąd się ogarnął i wydał wyrok...:rolleyes:
Ale jeżeli to prawda to gratuluję, bo tak właśnie trzeba robić...
Tylko, że ty jedna to wliczona byłaś w koszta, a 100 jeleni przed tobą zostało wydymanych bez mydła i podkuliło ogon i siedzą cicho, bo jest im wstyd że ktoś ich ogolił...:D a drugich 100 frajerów już czeka w kolejce do ostrzyżenia... to jest właśnie najśmieszniejsze w tej całej historyjce... :D

Do góry Bottom