• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Grzechotka. Jaka najlepsza?

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Znajomy miał Facoma grzechotki. 3 razy przyjeżdżał handlowiec i wymieniał mu w ciągu pół roku. Przy 3 razie wziął przy handlowcu 10tkę zakręcił i złamał mechanizm. Powiedział że nigdy więcej Facoma.Plus kombinują z gwarancją i nie chcą wszystkiego wymieniać. Szkoda czasu na nerwy.
Bez pierdół , mam Facom- a ze 25 -lat i wytrzymała dwa metry rury i śrubę od wału A6 2,5 i 3/8 hazeta USA ma ze 35 jak nie więcej .

Marcinglasgow

SuperMechanior
Punktów
31
Kupiłem przypadkiem 1/2 grzechotke laser jakas z twozywa. Katujemy ja jaies 3 lata i jeszcze nie przeskakuje

ojek

SuperMechanior
Punktów
159
Miasto
Węgrów
Moja wczoraj wyzionęła ducha... Z dwumetrową rurą. Rurą, która katowała ją dobre 5 lat regularnie :D a najlepsze jest to że grzechotka była jakaś no-nameowa za 30 zł. A służyła wyłącznie do śrub stojących "na dębowo". Teraz trzeba zaspawać i dalej będzie spełniać tą samą funkcję :)

Buggy126p

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Ostrów Wielkopolski
Używam od kilku lat zestawu firmy COVAL , za około 400 zł , i jak najbardziej polecam , dotychczas żaden element nie odmówił posłuszeństwa :)

Do góry Bottom