• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

HDI / JTD nie odpala problem z podaniem paliwa

• Thread starter Henryk Piaseczno
  • Rozpoczęty
H

Henryk Piaseczno

Kumpel przyprowadzil mi auto, nie odpala,
nagle przestal palic, auto stalo jakiś czas nieużywane.
Zrobione ( nowe ) : zamontowana pompa niskiego ciśnienia ( i lutowane przewody napięcia do niej ) , wlane swieże paliwo, filtr paliwa, regulator ciśn.paliwa na pompie wys. ciśn., regulator ciśn.paliwa na listwie wys. ciśn., Rozrzad, sterownik pompy. Włożony inny sprawdzony Ecu z wgranym opgrogramowaniem z wylączoną ścieżką immobilizera. Sprawdzony wyłącznik ppoż.
Na plaku zagaduje

pawel2406

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1458
Miasto
łódź
Ty nie zadajesz pytań -Ty stwierdzasz co zrobiłeś !!
zadaj konkretne pytanie a słowo daje dostaniesz konktetną odpowiedz!
bedziesz chciał te dane podesle ci ale Heniek weź no sie ogarnij i zrób ten silnik

H

Henryk Piaseczno

widac hobby nie macie, ja to przynajmniej na innym screenie robote podganiam, a wy chlanie, Tvn i sie z Heńka pógłupa pośmiać

H

Henryk Piaseczno

Ty nie zadajesz pytań -Ty stwierdzasz co zrobiłeś !!
zadaj konkretne pytanie a słowo daje dostaniesz konktetną odpowiedz!
bedziesz chciał te dane podesle ci ale Heniek weź no sie ogarnij i zrób ten silnik
konkretne pytanie : CO I JAK MA ZROBIC BY GO ODPALIC ? BY ZROBIC A SIE NIE NAROBIC ?

H

Henryk Piaseczno

teraz chyba wiem dlaczego u was taki burd...l jest i kazdy ciagnie rzepkę w swoja strone, za duzo chlacie tej za mocnej wódy

H

Henryk Piaseczno

No i znów się nie dowiedzialem, a już mialem nadzieje że wreszcie jakas zlota porade dostane, no niii hu...a nie da sie nic dowiedziec od tego " zespolu " pieśni i tańca

winetoo

SuperMechanior
Punktów
976
Miasto
Radom
Masz kuźwa zdjęte wałki więc wszystkie zawory teoretycznie są zamknięte, tłoczysz powietrze w dziurę od wtrysku, jak spord..a to zawory najprawdopodobniej zgięte, a jak nie to ok. Kur.a ale z ciebie tłumok!

H

Henryk Piaseczno

Masz kuźwa zdjęte wałki więc wszystkie zawory teoretycznie są zamknięte, tłoczysz powietrze w dziurę od wtrysku, jak spord..a to zawory najprawdopodobniej zgięte, a jak nie to ok. Kur.a ale z ciebie tłumok!
no dobra winetoo moze i masz racje ale nie mam 15 km węża, a tyle mam do znajomego mechanika, i co mam zrobić ? kompresor do Jtd czy Jtd do kompresora ? ot pytanie mocium panie ?

no i po to zdejmuje glowice mój winetuu, żeby ją sprawdzić, właśnie po to

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2076
Miasto
Kaczory
Wcześniej pisał, że już zdjął czapkę. Teraz do szlifierni niech da i będzie miał git.

H

Henryk Piaseczno

MUSZĘ IŚĆ PANOWIE, BAWCIE SIĘ DALEJ RAZEM. TOMI NIE BIJ ŻONY, WINETUU NIE CHLAJ ZA DUZO, DEJOT ZDEJMIJ TE DAMSKIE MAJTKI

Do góry Bottom