Nie nie ma....sprawdzałem jak mi napisałeś.A nie ma przypadkiem gdziesz w schowku przycisku off/on od tylnej klapy ? Mialem ostatnio takie cos z lexusie gs.
No spory opis za co dziękuję.....ale nie kumam co masz na myśli że dwa silniki.Wszedłem na chwile w gdsa zobacz tam 2 silniki wychodziły
Są różne wersje ix35 z tych ustawień które podałeś pokazały mi się do wyboru dwa silniki, czasami jak jest zmiana miedzy silnikiem diesla a benzyny to gesto wyposażenie diesla i wiązki się różnią.Nie nie ma....sprawdzałem jak mi napisałeś.
Automatyczne połączenie postów:
No spory opis za co dziękuję.....ale nie kumam co masz na myśli że dwa silniki.
Nie wiem jak 2 bo mam g-scan3 ale powinien o to być w g2. Jak ma licencję i konto to tym G-scan2 zrobi aktualizacje bo chłopaki robią to tym sprzętem. Jeżeli chodzi o funkcję specjalne to w opcjach zaznaczasz i kodujesz to co fabryka przewidziała w danym sterze. Podgląd czujników i wysterowanie podzespołów masz w innych zakładkach, nie widziałem innego sprzętu co by miał tyle wysterowan i podgląd praktycznie na wszystkie dane rzeczywiste. Nie narzekam a mam g-3 i jest droższy bo leci 16000 a g-2 ok 7000. Jeżeli wersja auta jest Koreańska lub Ameryka to w serwisie ci tego gdsem prawdopodobnie nie zrobią bo mają blokadę i tylko Europe, za to gscan obsługuje wszystkie rynki.Byłem na Gscanie 2 z licencją.
Nawet nie ma on opcji otwarcia bagaznika
Co do Funkcji specjalnych to tylko 3 możliwości..... Zablokowanie zamków po ruszenia auta i potem odblokowanie i światła automatyczne
Żenada....
Za co tyle kasy?
Auto chyba pojedzie do serwisu na aktualizację softu BCM
Oczywiście, kolega chciał wysterować zamek klapy to się robi w G-scan2 w zakładce action test, a nie w funkcjach spechalnych danego stera, w specjalnych się koduje(o czym pisał kolega). Później kolega chciał zaktualizować oprogramowanie, które też można zrobić przez g-scana2. Tak ja to zrozumiałem nie wiem czemu kolega od G-scan2 nie umiał znaleźć i wysterować tego zamka, powinien na 100% być dostępny na liście.Coś mi się wydaje, że chyba za daleko w kodowania sterowników zabrnęliście przy tej usterce.
Tak jak pisałem wysterowanie zamka robi się w menu g-scan gdzie indziej niż kodowanie zamka, np automatyczne zamykanie.Byłem na Gscanie 2 z licencją.
Nawet nie ma on opcji otwarcia bagaznika
Co do Funkcji specjalnych to tylko 3 możliwości..... Zablokowanie zamków po ruszenia auta i potem odblokowanie i światła automatyczne
Żenada....
Za co tyle kasy?
Auto chyba pojedzie do serwisu na aktualizację softu BCM
a innym sprzętem nie umiesz go wysterować, zostawmy juz g-scan. Pozdrawiam