RAFAL197210
Bywalec
60 samo podpiecie
Wtedy zalatwiasz na koniec sprawe za 30zl po tym jak uprzednio na forumowe diagnozy poszlo 700zl i nic. I tak o to mamy kolejnego nawroconego, odforumowionego klienta!
.

Dobre !! idę szukać forum medycznego(ginekologia )będę się udzielał ze hoho-zaludnie na zapasdobre....o wszelkich forach to można książkę napisać .Jak zauważam to własnie tutaj tez się aż roi od tego.I mam czasem fajny ubaw z nich bo widac od razu że to żaden mechanik tylko pomocy tutaj szuka i dlatego czasem wrzuce jakiegoś posta wrednego.Czasem sobie mysle że jeszcze troche to będa sobie sami chcieli operacje wyrostka np. robić bo kolege na forum brzuch bolał i to był wyrostek,więc po co do lekarza? Ale by się wyludniło.....

wąciołek cię boli?to napewno jakas kiszka-przeczyścić (hehehehe) wyczyścić, i będzie działac zapewne,a jesli to nie kiszka to zapewne żołądek,bo wątroba to chyba już nie.....aaaa zapomniałbym w brzuchu jest jeszcze piszczel i to on może boleć.Heheh... znaczy trolu o mnie mowisz![]()
może lepiej nie? bo chyba zaogrujesz a nie zaludnisz...chociaż chyba to nawet wolałbym ogry....Dobre !! idę szukać forum medycznego(ginekologia )będę się udzielał ze hoho-zaludnie na zapas![]()
ja biore 50 zeta a dla bliskich kolegów za freee
Tak sprzęt jest dostępny i ma go każdy, kto chce - pozostaje jeszcze kwestia interpretacji tego co pokaże Twój kabelek ELMtak samo. Teraz diagnostykę może przeprowadzić każdy, sprzęt jest dostępny. A czasy kiedy sprzęt posiadały tylko ASO minął bezpowrotnie.
Tak w ogóle to nie wyobrażam sobie teraz warsztatu bez komputera i modułu diagnostycznego.

I tak ma być popieram 80 zł i nie taniej wszyscy tak brać panowie a nie ten tyle a ten tyle.U nas bierzemy 80 zł za diagnozę obojętnie czy kasujemy błędy czy podglądamy parametry natomiast adaptacje kodowania itd to już ina bajka