Witam, jest ktoś w stanie wycenić wymianę pierścieni 1.6 benzyna gaz, vw touran 2005rok, wiadomo od razu regeneracja głowicy, sprawdzenie panewek itd.
Ile można skasować za wymianę tylko klocków hamulcowych z tyłu w passat b6 z elektr. hamulcami.? Będzie użycie komputera do odblokowania itp.
Rozdzielę to, 100zł za klocki tył lewy prawy i 50zł za użycie komputera będzie ok? ., czy za samą wymianę 150? Jak myślicie

Ile można skasować za wymianę tylko klocków hamulcowych z tyłu w passat b6 z elektr. hamulcami.? Będzie użycie komputera do odblokowania itp.
Rozdzielę to, 100zł za klocki tył lewy prawy i 50zł za użycie komputera będzie ok? ., czy za samą wymianę 150? Jak myślicie
Jak nie ma otworów to je się robi.Bez otworów trzeba odsuwać skrzynie 1200.
A to nie wiem, nigdy o tym nie słyszałem żeby wiercić w skrzyni. Jak konsultowałem z ASO to oni wyrzucają skrzynkę całkowicieJak nie ma otworów to je się robi.
Uwierz mi że w ASO też wiercą dwie dziury w obudowie skrzyni. Wiadomo że powiedzą że wyciągają skrzynie aby klient wiedział za co więcej płaci.A to nie wiem, nigdy o tym nie słyszałem żeby wiercić w skrzyni. Jak konsultowałem z ASO to oni wyrzucają skrzynkę całkowicie
4 dni to robiłeś?? Chyba po 2 godz dziennie?/ Niedawno mój nie najszybszy pracownik 4x4 w jeden dzień ogarnął. 1000 zł brutto za robotę i klient mało nie zszedł na zawał.Jak są otwory technologiczne w misce, żeby odkręcić miskę to 600zl. Bez otworów trzeba odsuwać skrzynie 1200. Z napędem na 4, 2000zl. Robiłem kilka już w tym roku i niestety nie zawsze półoś wychodzi z podpory co mocno utrudnia ta robotę. Najdłużej robiłem z napędem na 4 około 4 dni. Serwis liczy za to od 3000zl
Było pytanie, jest odpowiedź ile ja za to biorę. Możesz sobie robić to w 2 godz za czapkę marchewek jak chcesz4 dni to robiłeś?? Chyba po 2 godz dziennie?/ Niedawno mój nie najszybszy pracownik 4x4 w jeden dzień ogarnął. 1000 zł brutto za robotę i klient mało nie zszedł na zawał.