• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ile za wykonana prace?

kondzio2009

SuperMechanior
Punktów
11
chłopaki ile za naprawe astra 1.7 isuzu wiadomo sterownik pompy przelutowany.300 bedzie ok?

automarszczecinek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3
zależy w jakim aucie
w jednym to tylko wypinasz klapkę w innym trzeba wyjąć lampę
a np: w scenicu trzeba najpierw zdemontować zderzak by dostać się do lampy

<kaczor>

SuperMechanior
Punktów
6
Miasto
okolice Elbląga
ile za wymiane alternatora czujnika abs tył i oleju silnikowego w maździe 323 widzę z wymiana alternatora ciasno od spodu sprężarka klimatyzacji od boku obudowa wentylatorów z góry tez coś napędzane pompa wspomagania czy coś nie miałem czasu nawet dobrze się dziś przyjrzeć silnik diesla na pierwszy rzut oka taki
http://ipocars.com/imgs/a/c/w/u/z/mazda__323_climate_diesel_bezwypadkowa_1999_10_lgw.jpg
dziś kocioł w robocie nawet dobrze nie obejrzałem auta
jeśli chodzi o cene usługi podkreślam ze prowadzę świeżo otwarty warsztat (4ty miesiąc)

<kaczor>

SuperMechanior
Punktów
6
Miasto
okolice Elbląga
zrobiłem ta mazde robota z alternatorem prostsza niż mogło się wydawać z wyceną sobie dałem radę

Waldek415

Początkujący
Punktów
1
ile za wymianę silnika przekładka prawie kompletnego + wymiana paska rozrządu i oleju i w starym silniku ile za zdjęcie głowicy ? mazda 626 1.8 16v 96r

Marcinezzzz

SuperMechanior
Punktów
10
Ile za wymiane tuleii tylnej belki ford focus 2006 r?

Aha jeszcze pytanko, czy po wymianie tej tuleii (cukierka) bedzie konieczna geometria ?

Ostatnia edycja:

barteek933

SuperMechanior
Punktów
49
Miasto
Mazowieckie
ile za tuleje pływające w vectrze b + 2 główne na tylnych wahaczach + gumy na drążku stab.?

oraz ile za łączniki i gumy z przodu ?

<kaczor>

SuperMechanior
Punktów
6
Miasto
okolice Elbląga
za tył brałem dokładnie to co masz 4 pływajace i 2 główne wahacza jakieś 200/250 nie pamiętam dokładnie ale raczej było to 200,ja rozpiąłem sobie linki recznego przewody hamulcowe i wyjąłem całe wahacze z piastami tarczami itp wymieniłem tuleje i ponowny montaż zabawy było jedynie z wyjęciem zapieczonych tulei pływających .nie wiem czy to odpowiednia cena bo dopiero rozkręcam firmę i samemu często trudno mi wycenić robociznę więc niech inni się też wypowiedzą.

woloos

Bywalec
Punktów
3
Panowie ile wziasc za wymiane wentylatora nawiewu w renault clio 2 ?Bo nie wiem ile trzeba rozebrac bo autka jeszcze nie mam na kanale.. wiec przy okazji wie ktos jak tam z dojsciem do silnika wentylatora ?

Ostatnia edycja:

motodoktor

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Woj.Pomorskie
Ile bierzecie za wymiane UPG w oplu 1.3 dtci(2006r) .Do tego bedzie jeszcze wymiana lancuszka rozrzadu ale rozebranie tego rozrzadu i tak wynika z faktu wymiany tej uszczelki.Podajcie cene za sama robocizne.Czesci i planowanie glowicy klijent chce zorganizowac.

woloos

Bywalec
Punktów
3
Ile bierzecie za wymiane UPG w oplu 1.3 dtci(2006r) .Do tego bedzie jeszcze wymiana lancuszka rozrzadu ale rozebranie tego rozrzadu i tak wynika z faktu wymiany tej uszczelki.Podajcie cene za sama robocizne.Czesci i planowanie glowicy klijent chce zorganizowac.
350-400 zl

motodoktor

SuperMechanior
Punktów
50
Miasto
Woj.Pomorskie
No tak myslalem ze te 5 stow trza by dostac. Patrzac tak na to to jest o wiele wiecej roboty niz w bezynowych oplach,do tego ciasno jak cho...ra

Do góry Bottom