Misiek
Administrator
U mnie sama robota 400zł.
jesli sam chcesz rozpinac i docierac to 400 za wsioPanowie od niedawna otworzyłem warsztat i mam pytanie ile powiedzieć za wymianę uszczelki pod głowicą i zrobienie zaworów w mondeo 95r 1,8 115 KM?
u mnie 200/250ile za wymiane rozrządu w audi a4 1.9tdi 90km 1998r. wiadomo trzeba cały przód rozbierać i ściągać dekiel wałka rozrządu by go zablokować i zbić koło
spokojnie 600 bym powiedzial jak nie wiecejPierwszy raz robię przerzutkę automata na manuala w passacie b5 po lifcie- silnik na pompowtryskach. Podpowiecie ile za taką kompleksową przekładkę liczyć bo trochę mi się schodzi jak to pierwszy raz.
Skrzynię i sprzęgło miałem dostarczone resztę musiałem sam przełożyć z jednego do drugiego.
Pierwszy raz robię przerzutkę automata na manuala w passacie b5 po lifcie- silnik na pompowtryskach. Podpowiecie ile za taką kompleksową przekładkę liczyć bo trochę mi się schodzi jak to pierwszy raz.
Skrzynię i sprzęgło miałem dostarczone resztę musiałem sam przełożyć z jednego do drugiego.
Taki rejon...

weź 300-400zł... mysle ze bedzie okKoledzy ile można zawołać za przekładkę silnika BMW X5 4,4 V8.
Zaznacze że stały klient w ostatnie 3 miechy postawił mi 10 aut.