zdecydowanie za mało , 200 to min jak na polskie warunki , swego czasu podkreśliłem kilka razy klientom że rozrząd to nie klocki i musi kosztować rozrząd musi kosztować , nie ma znaczenia czy to w 1.2 czy 1.9 ,a jak motor w poprzek to na bank . Jak nie stać na rozrząd to na piechotke MPK czy MZK lub jak kto woli PKP intercityTo nowy klient powiem mu 150 bo jak zwykle cos tam cos tam. Dzieki za rade.
Witam Panowie. Jaka waszym zdanie powinna być cena za wymianę rozrzadu ( kpl łańcuch) w Kia Sorento 2,5 crdi plus pompa oleju ??
Klientowi padła pompa olejowa i zerwało łańcuch od niej . Teraz trzeba wymienić rozrząd i pompę no i podobno w jakimś garażu powiedzieli mu podobno za robotę 400 zł ale nie bardzo chce tam robić ... Ja za takie pieniądze na pewno się zabierał nie bede
Pozdrawiam
Z doświadczenia wiem, że Ci klienci po jakimś czasie wracają
Za chipa to edc15 200 zl edc 16 300 edc 17 400 siemensy tez po 400 plus hamownia 250zl.
No rozrząd faktycznie przyjemny ...trochę "dłubania " z pompą ale ogólnie nie najgorzej. Dzisiaj to zdemontowałem . Dzięki za odpowiedźja z dwa miechy temu robiłem to samo wziełem 800zl a robota przyjemna bez stresu

Ja wziąłbym 250 z pompą i simeringami. Jeśli to klient