Autoelektronika
Zweryfikowany Mechanik
- Punktów
- 1402
haslo masz fajne
Minimum 500 w zależności od silnika. Mieszkam w mieście ok. 15 000 mieszkańców i jest tu kilkunastu mechaników. No powiedzmy kilku a reszta to chłopcy garażowcy. Moja firma istnieje od 1968 roku a pod moim dowództwem od 1990 roku. I jakoś nie narzekam na brak klientów pomimo cen dla niektórych być może szokujących. Ale szanuję swój czas a jak komuś za drogo to wolna droga. I w opisie firmy w necie jest taki zapis..."idiotów nie obsługujemy". I co na to powiecie Panowie?
![]()
750-1000
http://www.kozak-k.net84.net/dokumenty/Przekladnia_kierownicza.pdf
dzieki. instrukcje już znalazłem. podziękował![]()
Wg mnie rozrząd to rozrząd, odpowiedzialność ta sama. 250 plus 50 za resztę
Co do ubytku płynu ominąłem podgrzewacz płynu chłodzącego i wypuściłem klienta. Nie biorąc nic kasy. Po tygodniu przyjeżdża mówiąc że nagrzewnica padła bo w środku jezioro. Głupi znowu mu uwierzyłęm i zacząłem rozbierać deskę. W międzyczasie zobaczyłem że w podszybiu stoi woda. Lampka mi się zapaliła. Zdjąłem klapkę zasłaniającą nagrzewnicę i zobaczyłem że jest suchutka. Pistolet od powietrza w układ no i wyszło szydło z worka... Uszkodzony przewód plastikowy od pompy wody do termostatu.Jakbym podjechał Polonezem 1,6 to też krzyknąłbyś 250zł za rozrząd?Wg mnie rozrząd to rozrząd, odpowiedzialność ta sama. 250 plus 50 za resztę.