Wydaje mi się 150 to obowiązkowo.Vectra B 1.8 16V przekładka maglownicy. Ile liczyć za taką zabawę ?
Wydaje mi się 150 to obowiązkowo.Vectra B 1.8 16V przekładka maglownicy. Ile liczyć za taką zabawę ?

Plus zbierzność.głupi temat z sankami w tej vectrze i ta wszechobecna korozja...300-400 bez urwanych śrub![]()
Plus zbierzność.
Mniej bym nie wziął.
Cieszy Mnie, że nie tylko ja robie normalne ceny... Mimo, że Wiesio zrobił by to za flachę bimbru w garażu...Za mniej do Vectry nie podchodzę![]()

Cieszy Mnie, że nie tylko ja robie normalne ceny... Mimo, że Wiesio zrobił by to za flachę bimbru w garażu...![]()

Ja biorę za te tuleje 250zl za robote za strone.
Temat nieciekawy i nie płaczę
Ja lubię tą robotę. Jak śruby się ładnie odkręcają to max. 2 h i jest zrobione bez wyciągania wahacza. 300 zł za 4 tulejki.koledzy poratujcie dorada cenową,zdzwonil stały klient dziadek z wozem SC900(totalnie nie pasowało mi odmowic bo mam pewien uklad z tym dziadkiem w innych tematach).ma podprowdzic tego pociska na wymiane tulei w tylnych wahaczach,niegdy nie robilem takich rzeczy w takich wozach.
Moze ktos oswieci o stopniu utrudnienia oraz ile kasowac za to i ile Melissy mam sobie zaparzyć(wymienialem raz sprezyny tylne w tym wozie i mam nie miłe wspomnienia a teraz jak pomysle o demontazu calego whacza to juz mnie slabi)