• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ile za wykonana prace?

A

Anonymous123

Tak, to jest minimum i poniżej to już psucie rynku:) a nie wiadomo jak śruby z przodu będą szły, czy ktoś ich nie objechal juz wcześniej i czy gniazda w pasie nie obracają się i trzeba kombinować.

Ruszanie łańcucha to już inna bajka

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
taniej co ? robocizna ? czyli brak szacunku dla naszej pracy ? murarz sie ceni czy kafelkarz ....

baton180

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
168
Miasto
Glasgow - Szkocja Tarnobrzeg-Mielec
Oni sie cenia bo ich prade widac namacalnie
Jak gos ci kafelki polozy to jest ladnie

Jak muraz postawi to masz gdzie mieszkac i też to widac

A ty czy ja zanim wymienie cos w aucie to musze sie klijetowi otlumaczyc ze to tam jest i ze potrzebne i ze zepsute i ze kosztuje i ze dostep straszny i ze po tym sie ta malutka żółta kontrolka juz nie bedzie swiecila
Poprostu naszej pracy prawie nigdy nie widac ...oka nie cieszy

Ehhh

Piotr83a

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Skrzyszów
witam,dzis robilem w clio 1.2 16v uszczelniacze zaworowe,tamte skorodowane i popekane,ile za wymiane,nie trzeba bylo ruszac walka rozrzadu,do tego wymiana paskow alternatora,klimy,zakladanie nowych uszczelek,wymiana oslon przeglubu z lewej strony,trzeba byhlo wypuscic olej i wyjac poloske bo jak to w francuzach,jak cenowo to policzyc,bo jeszcze w tym nie robilem??

jacek grabowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
957
Miasto
Warszawa
www.facebook.com
witam,dzis robilem w clio 1.2 16v uszczelniacze zaworowe,tamte skorodowane i popekane,ile za wymiane,nie trzeba bylo ruszac walka rozrzadu,do tego wymiana paskow alternatora,klimy,zakladanie nowych uszczelek,wymiana oslon przeglubu z lewej strony,trzeba byhlo wypuscic olej i wyjac poloske bo jak to w francuzach,jak cenowo to policzyc,bo jeszcze w tym nie robilem??
Witam.
Ja wymieniam osłonę, bez wyjmowania półosi.
Pozdrawiam.

Załączniki

• CIMG8281m.JPG
    CIMG8281m.JPG
    46,2 KB · Wyświetleń: 32
  • CIMG8282m.JPG
    CIMG8282m.JPG
    69,9 KB · Wyświetleń: 31

Piotr83a

SuperMechanior
Punktów
10
Miasto
Skrzyszów
Witam,tez myslalem o tym urzadzeniu do zakladania oslon,akurat w tym clio musialem takze mienic oslone od strony skrzyni biegow bo juz byla mocno spekana a jak wiadomo znajduje sie tam olej skrzyni biegow wiec musialem wyjmowac cala poloske.

barteek933

SuperMechanior
Punktów
49
Miasto
Mazowieckie
ile bierzecie za rozrząd w toyocie 2.0 d4d ? rozrząd oczywiście z pompą wody która trzyma też paliwową :/ ? Myślę ze 300-350 trzeba wziąć

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
477
Ile byście wzięli za przekładke Anglika audi a4 b8. Części ja mam załatwiać. Chodzi mi konkretnie ile za samą robotę??

RAVEN1906

Gaduła
Punktów
33
Miasto
Śląsk
Nie ruszając łańcucha z tyłu będzie ok.
Tam było 8V bez łańcucha z tyłu, chłodnice od klimy też nie musieliśmy rozwinąć tylko udało się odsunąć na bok,więc tak jak myślałem cena ok

Alfa 156 gumy stabilizatora? Nie ściągamy sanek,mamy patent na wyciągnięcie 300?
Alfa 159 wahacz górny + 2 łączniki stabilizatora 150?
To są ceny które mamy, ciekawy jestem opinie innych?

Grzegorz1805

SuperMechanior
Punktów
4
Miasto
Poznań
ale to ma być sama robota tak tylko ja mam wyciągnąć stary nowy włożyć żadnych rozrządów nie ruszam jedynie osprzęt przełożyć

Do góry Bottom