Misiek
Administrator
Myślimy, że trzeba teraz przy odbiorze powiedzieć, że 1447zł to oczywiście kwota netto.

No bo jak tak DROGO go policzylem to chce fakture teraz. az sie kur odechciewa robic wyprowadze sie z tej wsi kiedysMyślimy, że trzeba teraz przy odbiorze powiedzieć, że 1447zł to oczywiście kwota netto.
Przekładka opon BMW X1 225/55R17
na aucie lato RUNFLAT
do założenia zima Bieżnikowane - dwie kiepskie do wyważenia.
Jak byście to wycenili?
.
.
.
. A mówili, że w tym roku zimy nie będzie
. Chcesz przełożyć 4 sztuki? Wyważyć tylko 2? Jakoś tak to zrozumiałem z tego opisu. Co to jest?
. Przekładka opony chyba według mego mniemania zawsze wiąże się z wyważeniem koła, niezależnie od tego jaka stara jest opona, czyż nie?No i już się zaczyna. BMW X1, ale opony już jakieś kiepskie, tudzież bieżniki itd. Już masz odpowiedz, co to za rodzaj klienta. Kupił auto, bo "na czasie", ale kasy na utrzymanie brak.
Jeszcze do tego Runflaty. Pewnie "żąda" przekładki za 50 zł.
Kolego. Taka przekładka 4 opon z wyważeniem to spokojnie od 150 zł wzwyż (gdzieniegdzie za taki rodzaj opon biorą i po 200 zł za kompletną wymianę).
A jak mu "za drogo" to po prostu "spuść" go w kiblu i znajdź innego klienta z normalnym podejściem do cen i życia.
P.S. A no tak. Znowu sypnęło śniegiem, więc do wiosny nie dojeździ na letnich. A mówili, że w tym roku zimy nie będzie
P.S.2. Chyba , że to Ty jesteś tym klientem, bo jakoś te stwierdzenia mało sprecyzowane. Chcesz przełożyć 4 sztuki? Wyważyć tylko 2? Jakoś tak to zrozumiałem z tego opisu. Co to jest?
. Przekładka opony chyba według mego mniemania zawsze wiąże się z wyważeniem koła, niezależnie od tego jaka stara jest opona, czyż nie?
Chyba, że pytasz tylko o dwie sztuki. To powodzenia jazdy na pozostałych dwóch letnich w taką pogodę.

ale lans jest.Spokojnie, ja jestem usługodawcą, przypomniał mi się jeden klient z sezonu, po którym dało się odczuć jakby czuł się oszukany jak zażądałem 100zł![]()
Też jestem tego zdania, spokojnie, nie każdy ma jak zrobić runflaty także może być tak, że nie będzie miał wyjścia i na wiosnę się spotkamyToż to jakiś kompletny debil z tego klienta (przepraszam za takie słownictwo, ale dzisiaj jestem mocno wq... na marudną, nie wiedzącą czego chce klientelę).
100 zł biorą za przekładkę na alu, wyważenie ciężarkami klejonymi na zwykłych oponach. A ten jeszcze wyskakuje z runflatami. Niech sobie weźmie "breszkę" i sam ściąga jak taki cwany.