powiedziałem po znajomości 280 zł netto. Zaśmiał się i powiedział że 150 by dał
no i wtedy ja się zaśmiałem i śmialiśmy się obaj. Aaale było wesoło
alfa 159 1.9 150km 06r. przyjechała na lawecie
jak to alfa
pasek rozrządu zrobił się węższy o jakieś pół cm. przetarł obudowę ale to nie jest akurat problem. do wymiany jest też turbo. niech ktoś podpowie jeśli zna z autopsji, czy trzeba rwać przód żeby dostać się do turbo? w stilo, jeśli wszystko idzie to jest chwila, ale tutaj wydaje się być ciasno, jak w lidlu podczas promocji 
koledzy, coś często tutaj zadaję pytaniaalfa 159 1.9 150km 06r. przyjechała na lawecie
jak to alfa
pasek rozrządu zrobił się węższy o jakieś pół cm. przetarł obudowę ale to nie jest akurat problem. do wymiany jest też turbo. niech ktoś podpowie jeśli zna z autopsji, czy trzeba rwać przód żeby dostać się do turbo? w stilo, jeśli wszystko idzie to jest chwila, ale tutaj wydaje się być ciasno, jak w lidlu podczas promocji
![]()
wszystkie poszły ładnie i faktycznie, jak w większości przypadków strasz zanim zacznie się robićDa sie wyciągnąć bez rozbierania przodu, ALE tu w 90% urywają się szpilki od kolektora, więc jak pójdzie szpilka to rozbierasz przód i zabawy i ubawu wtedy po pachy albo i wyżej.... Zaproponuj klientowi wymianę wszystkich szpilek i nakrętek i kolektor koniecznie do planowania(zakład od turbo powinien to zrobić)