toomii76
toomi
co się dzieje? leków nie wziąłeś?Tak na szybko, to po fajrańcie za 100zł. Tylko pojazd trza będzie szybko odholować.
Pajac.

co się dzieje? leków nie wziąłeś?Tak na szybko, to po fajrańcie za 100zł. Tylko pojazd trza będzie szybko odholować.
Pajac.

O proszę znajome Audi chyba z nadarzynaCzyli podobnie biorę 3500zł robiłem to już z 10 razy i bazuje na tym bo wszyscy się boją, nie umieją. A to tylko tak straszy 2.5h i serce wyjęte. Naprawa jednej marki ma swoje wady i zalety. Znasz typowe usterki gdzie w innej marce nigdy się nie zdarzą. Zrobisz to trzy razy szybciej jak małpa, taśma w Fso.
Ale nie pogłębiasz swojej wiedzy, człowiek całe życie się uczy, a głupi umiera.
Lubię szmelcwageny bo są logiczne ale Francji nigdy nie polubię nie mogę pojąć co autor miał na myśli komplikując jedną rzecz do absurdu czasami.
Zwalasz Wyświetl załącznik 28924 z sankami wahaczami tylko zaciski zostają
. I jak teraz hula krisparTak obstawiałem że 500 by się należało. Jest trochę gimnastyki...... 2 x 200-250 zł.
..tak ,,jak masz kostki przy amortyzatorach ,możesz odłączyć baterię aby nie generować błędu .Tak obstawiałem że 500 by się należało. Jest trochę gimnastyki.
tak żebyś krzywdy nie miałIle wsiąść za wymianę pompo wtrysku 1.9 TDI 130?

a dzień wcześniej podwyżka o 60...jak w markecie
dziś promocja 50%

pewny stan gniazd przemilcze ... ta robota to mieszanie w gownie..Ile wsiąść za wymianę pompo wtrysku 1.9 TDI 130?
.wg..odpowiedż jest oczywista ---koszty !Pytanie dlaczego chce wymienic ktos tylko jeden ?

, ale to już wtedy krzyż na drogę dla składającego.....taki scenariusz też jest prawdopodobny ...ale niektórzy klienci odpowiadają że może będzie dobrze i poprzestają na min. a nie na optimum .Koszty -oczywiście 2 x ...w myśl parafrazy -przez portfel do głowy .Więc pewnie skończy się na otwieraniu czapki drugi raz, a potem to już psioczenie na mechanika, ze zjebał i nie chodzi to tak jak powinno...
..przynajmniej tyle aby móc kupić minimum np.dwie nowe opony RAIN EKSPERT3Panowie w takim razie ile wy bierzecie za wymianę 1 szt pompo wtrysku z regulacją?
Regulowac i tak musisz dwa, bo sa na jednym walku... warto zaspawac przy okazji zaslepki w obu walkach ... nie wspominajac o sprawdzeniu wszystkich sztuk pompowtryskow na stolepewny stan gniazd przemilcze ... ta robota to mieszanie w gownie.
Generalnie nie ma takiej opcji ze wymienia sie tylko sztuke .. albo komplet do sprawdzenia i wtedy montaz z pewna dozą pewnosci, ze 4 sztuki sa sprawne...
Tylko zapewne i tak bedzie problem z gniazdami. Pytanie dlaczego chce wymienic ktos tylko jeden ?
Panowie dostałem zlecenia od klienta na wymianę dwóch pompo wtryskiwaczy. Wiem że gniazda są na pewno wyrobione ale ja dostałem inne zlecenie. Oczywiście nowy zestaw uszczelek na wtrysk. A chciałem wiedzieć jak wy liczycie robociznę za wymianę pompo wtryskiwacza..
.wg..odpowiedż jest oczywista ---koszty !