XMARIO
SuperMechanior
plus-minus 2tysie.
Niezła dniówka, na wiejskiej tyle nawet nie płacą.plus-minus 2tysie.
Strasznie się opie...sz.realnie, to trzy dni roboty.
A gdzie napisałem że jeden dzień zajmuje taka robótka? Napisałem że dobrą ma dniówkę, 2tysie podziel nawet na trzy to i tak zaje...cie, bo wychodzi około 700zł dzionek. Żryć nie umierać. Ale dwa dni to bez problemu wystarczy więc wychodzi tysiak na dzień.Wtryski są przecież wkrecane ... chyba 29 mm nasadka. Do tego podkładka nowa i jazda. Dwa dni trzeba liczyć jak nic żeby to miało ręce i nogi i jeszcze trochę pojeździlo. Do tego pewnie dojdzie alternator i rozrusznik ... wypada sprawdzić chociaż ...
Ooo... Ciekawe, jak? Bo dawno nie byłem.Wiem jak jest w Radomiu wiem
, ale spoko.Ot kur.a jasnowidz, onanista.U Ciebie pewnie jest to przekładka dla przekładki.
Też chcę wiedzieć bo jestem za tani.Ile wymiana sprzęgła z dwumasem Insygnia 2.0 d.
Tys prowda.Myślę, że różnica wynika zdecydowanie z kosztów utrzymania / wydatków na biznes.
Na prostą matematykę, jeśli zrobi się mniej złomow, ale za lepsze pieniądze to czasowo jest się do przodu mimo tej samej / podobnej kasy.
za które? 300 to w punto można wziąć.Za te sprzęgło wziełem 300 nie wiem czy nie za dużo krzyknalem.
to chyba za sprzegło w kompresorze klimyza które? 300 to w punto można wziąć.
....to pytanie powinieneś zadać klientowi albo swojej żonie ...cooo-- Oni na te 300 powiedząZa te sprzęgło wziełem 300 nie wiem czy nie za dużo krzyknalem.
!