hamer
Zweryfikowany Mechanik
no to nie mam pojęcia JA jakiś trędowaty jestem czy co przeciesz te 400 zł to nie jakiś tam kosmos
Ze zbieżnością czy bez?jak sanki out to od 650zł
...trędowaty nie jesteś ...bo przy cenie 400 zł. ,zrobiłeś "ukłon " w stronę Klienta .I napiszę tak >>>ciesz się z faktu że ów jegomość odjechał ...na takich Klientów szkoda tracić swojego czasu ,trudu ,zdrowia .Nie ten to następny , ,,,i może bardziej normalnyno to nie mam pojęcia JA jakiś trędowaty jestem czy co przeciesz te 400 zł to nie jakiś tam kosmos

! P.S. ..miałem okazję spotkać chłopaka który też był w JW1531 na szkółce .w kazdej astrze wykrecacie sanki
bez uwalenia srub
BezZe zbieżnością czy bez?

U mnie podobnie tylko jak z sankami to ok 500 ale chyba muszę też podnieść bo gruzy przyjeżdżają i powiesz cenę a później się martw.U mnie skrzynie od 350 z łatwym dostępem, jak sanki out to od 650zł
no coś po prostu niesamowitego, się wzięła i obróciła i cały dzień z jedną śrubą i dwa dni sie zeszło i 500zł i robota zjepana bo żeś nie podgrzał. po za tym, wewnątrz sanek nie ma nakrętek.Okazało się ze nakrętka w sankach która była zgrzana wewnątrz sanek się obróciła
U mnie podobnie tylko jak z sankami to ok 500 ale chyba muszę też podnieść bo gruzy przyjeżdżają i powiesz cenę a później się martw.
Taka ciekawostka przyrodnicza z ostatniego czasu, przyjechał klient na ogólny przegląd przed dłuższą trasą Lancerem z 07 r. i patrzę luz na sworzniu wahacza no to myślę wahacz na stół, prasa i z powrotem na samochód.
Okazało się ze nakrętka w sankach która była zgrzana wewnątrz sanek się obróciła ... a więc nie można odkręcić ani dokręcić śruby od wahacza. Walka na cały dzień z jedną śrubą i ile za taki kwiatek policzyć ???
Tam niema miejsca,ciasno jak nic.Dwie godziny i motor ze skrzynia lezy wyjety.Jak na wierzchu to latwy dostep.A po co silnik i skrzynię wytargałeś do wymiany UPG? Tak z ciekawości pytam bo nie robiłem nigdy tej maszyny.
Walka z tym wozem jest troche czasochlonna.Zeszlo mi cos kolo 20-stu godzin.Ile zeszło tobie z demontażem silnika?

Nie takie nowe mam pedzia 407 z 2005r. I tam też plastik, na szczęście dojście dobre, migomat i już się nie kręci (Kopernik jednak nie miał racji)Nowe peugoty i citroeny nakretka w plastikowym uchwycie. Pojebany wynalazek