na płocie było napisane "dupa", pogłaskałem i mi drzazga weszła.w autodacie jest napisane ze 4 godziny robi się taki rozrząd
wziołem za to 600 zł
mam nadzieję, że nie opuściłeś...i że drogo
Za 600 wymieniałem 10lat temuPanowie ostatnio robiłem toyote avensis 2.0 d4d wymieniałem rozrząd Z POMPĄ WODY GDZE TRZEBA ODKRĘCAĆ POMPE WYSOKIEGO CIŚNIENIA PALIWOWĄ wziołem za to 600 zł zeszło mi to 1.5 dnia po 8 godzin dziennie w autodacie jest napisane ze 4 godziny robi się taki rozrząd i że drogo i długo powiedział facet plus uszczelniacze fakt ze 2 godziny zajęło mi czyszczenie skrobanie uszczelki pod pompę wody umycie silnika z oleju wymiana płynu odpowietrzenie szukanie części czekanie na części patrzenie czy pasują mierzenie ,a dostęp do tych części nie jest łatwy 4 godziny to bym się zgodził ale może na wyjętym silniku specyfikacje techniczna montażu całego rozrządu w auto dacie też musiałem przeczytać
ciekawe ile w tych rejonach kosztuje paliwo i ile srusu płacą. o, i jeszcze czy nowy ład już dotarł.Są rejony w kraju, że więcej nie weźmiesz
Srusu nie płacą, tylko krusy - coś koło 3 stówek za kwartał...ciekawe ile w tych rejonach kosztuje paliwo i ile srusu płacą. o, i jeszcze czy nowy ład już dotarł.
a paliwo drogie, bo to przez putina...

no a przez kogo? osobiście go widziałem jak zmieniał ceny, skrzętnie ukrywając że zarobek państwowych spółek zarabiających na obywatelach wzrósł o 700%.a paliwo drogie, bo to przez putina.
1000 netto.1.2 vti puretech (mokry pasek) ile za wymianę rozrzadu?
tak wiem a mi szkoda było klienta bo nie ma pieniędzy wiec zrobiłem taniej a on mnie zrównał z ziemią ze to i tak za drogo dlatego pierdole nie warto taniej robić bo ludziom nie dogodziszA teraz przypomnij sobie co pisałeś jakiś czas temu "biedny mechaniku" na temat cen rozrządu. A tak się prułes. Szkoda mi cię.