• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ile za zaślepienie klapek kolektora BMW

Gcienki

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Polska
Panowie ile wziasc za zaślepienie klapek kolektora BMW 320 d 2007r. Zaslepki właściciel dostarcza. Dziękuję za odpowiedzi.

Gcienki

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Polska
Może i faktycznie po najmniejszej lubi oporu poleciałem ale myślę że wasze opinie ile u was za to się bierze to dobra informacja dla innych chłopaków z forum

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
Min 2x tyle.
Ten co robi bety za takie ochłapy to się nie szanuje i psuje innym rynek.

Gcienki

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Polska
No ja robilem ostatnio za 500 ale z zaślepkami aluminiowymi zaślepki + nowe uszczelki i się gość prawie zapłakał więc pytam bo może za dużo policzyłem

A

Anonymous123

U mnie wlasciciele bmw jak słyszą 500 to nawet okiem nie mrugną. Jakie auto takie wydatki.

Gcienki

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Polska
A co one się czymś różnią od innych . Ale fakt że za 150 to bym nawet nie ruszył tego

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1401
To jak płacze to do widzenia,zegnac bez skrupułów bo bez tych kilku stówek żyć będziemy a szacunek do samego siebie trzeba mieć.
Nie ten to inny,ot tak to się nazywa

Polders

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
271
roboczogodzina w serwisie BMW 550 netto, a w oplu np 180 zł. To jak myślisz czym się one różnią?

BMW nie jest dla biednych ludzi, to jest klasa premium samochodów.

A

Anonymous123

Bmw to specyficzna marka i tak samo specyficzni są wlasciciele. To naprawdę wymagajacy klienci i zdecydowana większość posiada obszerną wiedzę na temat wlasnego pojazdu. Dlatego każda praca musi być odpowiednio wyceniona i wykonana 100% bez zastrzeżeń.

Gcienki

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Polska
Dokładnie kiedyś wymieniałem koło pasowe na wale i zmuszony byłem zrobisz sobie na tokarce serwisowa blokadę koła. A że zdolności manualne mam wyszła super to zrobiłem jeszcze dwie. Teraz nie żadne wiertła bolce w koło zamachowe, 5 biegi i pedał hamulca w podłogę tylko jak człowiek bo właściciele patrzyli

bss2

SuperMechanior
Punktów
27
Miasto
polska
To jak tyle chcesz za zaślepienie klapek to może jeszcze zrób programem ista
ograniczenie egr w zależnościo euro 3 czy euro 4 w tej cenie

Gcienki

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Polska
To jak tyle chcesz za zaślepienie klapek to może jeszcze zrób programem ista
ograniczenie egr w zależnościo euro 3 czy euro 4 w tej cenie

Ja nie chce ale jak mas ochotę to rób. Za zaślepienie biorę 250 bez zaślepek. To tak na koniec. Raz wzięłam 500 i to dlatego że cwaniaka jakiegoś miałem ze złotem na szyji a płakał za 500 stowkami.

Polders

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
271
uczciwa cena przy pracy na ryżowym sprzęcie i programach za free do usuwania klap itd.

Do góry Bottom