no takie ciśnienie pokazuje komputer 1800 bar no właśnie nie wiem co jest nie tak . Ogólnie zaczęło się od tego że rozpadła się pompa dawała ciśnienie 10 bar . Można powiedzieć że koło chodziło jajkiem. Wymieniłem pompę i auto odpaliło silnik chodził równo . Po dodaniu gazu i puszczeniu silnik gasł . Pomiar ciśnienia 1500 bar na kompie . Dzisiaj rano auta nie uruchomiłem chwytał i od razu gasł ciśnienie pokazuje 1800 bar . Wyjąłem pompkę ze zbiornika wyczyściłem wszystko nic się nie zmienia . Podmieniałem zawory ciśnienia w pompie 3 sztuki nic się nie zmienia czujnik na listwie podmieniłem bez zmian cały czas pokazuje 1800 barjak to czym ? -manometrem chyba
teraz własnie mi uswiadomiłes ze 1800 bar wyrwałoby gwinty w przewodach cos tu oszukuje--
nie przewody okA przewód gdzieś nie zagięty. No chyba, że coś oszukuje.

taka ciekawostka
powinno być jeśli chodzi o numery to pompa 0445010193 a numer regulatora to 0928400680Kombinowaleś coś z przekładaniem pompy i zaworu zme?Mam bardzo podobny przypadek z Mascott-em
Potwierdze kompatybilność jutro bo obecnie jestem w delegacji.jeśli chodzi o numery to pompa 0445010193 a numer regulatora to 0928400680