Jak z obsługą skrzyń automatycznych w TEXIE? chodzi o podgląd parametrów i adaptacje. Takie rzeczy robiłem na G-SCAN 2 i naprawdę wahlarz możliwości był duży jeśli chodzi o ASB.Miałem pdl 8000 na testach. Nie miał opcji diagnozy panamery970. O 971 nie wspominam. Rozdzielczość i czytelność ekranu to jakis żart. Kupiłem texe multihub.
czyli wychodzi na to że zbyt kolorowo go przedstawiają. właśnie chodzi mi o opinie ludzi którzy rzeczywiście mieli styczność z urządzeniemMamy pdl8000 i słabo z diagnostykom niektórych marek adaptacji i testami elementów oscyloskop jak dla mnie wystarcza
Tak wiem, PDL8000 właśnie miałem z autopartnera. Texa nie ma oscyloskopu. Picoscope to drogi zestaw plus tester przekraczajacy moj budzet na obecna chwile bo w kilku dziedzinach sie rozrastamPrzed zakupem weź sonie kilka testerów na próbę na kilka dni. Ogarniałem temat przez autopsrtnera. Dali mi pdl8000, guttmana i texe. Pdl wypadl najgorzej. Teraz nie warto brać sprzętu bez doip i can fd. Weź to pod uwagę.
Kupiłem siglenta za 1000 pln i działa. Wiem, ze nie wbudowany w tester ale cóż.Tak wiem, PDL8000 właśnie miałem z autopartnera. Texa nie ma oscyloskopu. Picoscope to drogi zestaw plus tester przekraczajacy moj budzet na obecna chwile bo w kilku dziedzinach sie rozrastam
Możesz podjechać do mnie jakimś autem to sobie potestujesz i ocenisz . Powiem jakieCzy ktoś z forumowiczów używa? byłem na szkoleniu ze Snap-on i był u mnie przedstawiciel z tym SUN PDL8000 i 5600. PDL8000 niestety coś mu szwankował i w ogóle się nie połączył z vw passatem z 2010r - ten starszy 5600 dał radę i mi się spodobał. Pytanie czy za ten dodatek w postaci inteligentnej diagnostyki warto dopłacić? obecnie szukam testera najlepiej z oscyloskopem. Wg opisów i przedstawicieli możliwości sprzęt ma duże.
Łączy się z Hondami po 2017 r?Mam pdl3000 i jestem zadowolony.
On nie ma oscyloskopu ?Mam pdl3000 i jestem zadowolony.
Za ten tester 6lat temu dałem 4tyś więc nie oczekuj za dużo . Polskie menu , jest możliwość adaptacji. Z Honda powinien się połączyć.Łączy się z Hondami po 2017 r?
Aliexpres rodzina xtool ? Wiele możliwości, cena obłędna?
Angielskie menu? Czy polskie ?łączy się ze świeżymi autami?
Mam pdl3000 i jestem zadowolony.
Poza kodami błędów jakieś adaptacje? Kodowania tylko nowych podzespołów czy i używki idzie pokodować?