• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Interfejsy diagnostyczne co wybrać?

machos89

Początkujący
Punktów
1
Miasto
Przemyśl
Witam majstrów. Potrzebuję zakupić interfejs, mój budżet max 5000 zł. Nie prowadzę zaawansowanej elektryki samochodowej. Potrzebuję jako uzupełnienie do mechaniki, adaptacje, czujniki kąta skrętu, wypalenie dpf, jakieś cofanie zacisków -raczej wiekszość uniwersalnych testerów to obsługuje. Tylko moje pytanie co brać, launch, autel? , a może coś innego ? Pozdrawiam,

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Określ się co do konkretnych marek . Chyba nie myślisz że za piątkę załatwisz wszystkie marki .

Macciej1

Uczestnik
Punktów
1
Nigdy nie kupisz sprzętu który robi wszystko.W tej chwili masz mega promocje na te urządzenia co wymieniłeś.

tyfusiasty

Nowy
Punktów
0
Cześć, potrzebuję pomocy w wyborze sprzętu, oprogramowania. Chciałbym zacząć się zajmować programowaniem modułów, wtrysków wykrywaniem błędów, programowaniem PCM tylko w marce FORD. Nie wiem jakie koszty by były takiego sprzętu więc rozważam wszystko. Znalazłem przykładowo UCDS, IDS, FDRS czy FORSCAN no i do tego kabel muszę wybrać co polecacie żebym nie miał jakiś przykrych niespodzianek?

Do góry Bottom