..i przy okazji deptania być na Jarmarku Św. Dominika .. !, a potem po mieście jeszcze podeptać....

hej Tomaszku !! Byłem w Trójmieście wielokrotnie ,nigdy nie trafiłem na złych ludzi .Jak do tej pory mam dobre wspomnienia i miło wraca się do tych wspomnień i miejsc .że fajni ludzie tam mieszkają.
Rozumiem !! ..dla niektórych tłumy i zgiełk są męczące dlatego trudno jest wypoczywać .Natomiast cisza ,spokój dają to ukojenie i komfort psychiczny .taki reset.
...tam zapewne tłumów nie będzie !!!lezie 20-30 minut przez las by w końcu mieć plażę dla siebie
Są, są, w Chałupach raz byliśmy z rodziną i znajomymi, przez tory i las idziem paczym a tam kilkoro gołodupców. Na pierwszy rzut oka trudno było poznać, tacy opaleni, dopiero z bliska wyszło szydło z worka, ale czmychneli dość szybko i zostaliśmy sami. Cisza, spokój, uwielbiam tak.to takie plaże jeszcze istnieją?
To powinni tam rezerwaty dla nich otworzyć, poważnie mówię. Słyszało się o tych plażach w Chałupach, ale nie podejrzewałem że na nią akurat trafimy.Nudystów spłoszyliście!! Gatunek na wymarciu. W chałupach mają swoją plaże na stogach gdańskich też.
...instynkt ,instynkt >winetoo ..ale nie podejrzewałem że na nią akurat trafimy.

!..sądzę że do łamania prawa nie dochodzi ....chyba że mają miejsce inne nieoficjalne akty ,,Nieznajomość prawa nie zwalnia z jego nie stosowania. W Waszym przypadku podobnie. Oficjalnie mają swoje plaże. W gdańsku nawet tablice ostatnio postawili.
!!! wbrew temu prawu .