Witam jak wyregulować linki zmiany biegów, nie ma blokady na skrzyni, więc jak zablokować skrzynię tak wygląda na załoczonym zdjęciu ?
I tu Cię poprę, to nie budowa promu kosmicznego tylko zwykła skodziankaCały dzień debata. Już dawno by je wyregulował na czuja z pięć razy.
Może wystarczy ustawić skrzynię w położenię luz na wybieraku zablokować lewarek i odpuścić sprężynyzrób jakieś zdjęcia. no może nie jakieś, ale takie pokazujące wybierak.
Może wystarczy ustawić wybierak w położenię luz i to będzie blokada?zrób jakieś zdjęcia. no może nie jakieś, ale takie pokazujące wybierak.
Czego oczekujesz?Może wystarczy ustawić skrzynię w położenię luz na wybieraku zablokować lewarek i odpuścić sprężyny
Może wystarczy ustawić wybierak w położenię luz i to będzie blokada?
Od wieków buta i chamstwo narodu polskiego niestety funkcjonowała i funkcjonuje nadal... Widać że przysłowie "Polak Polakowi wilkiem" jest cały czas aktualne. Ja nie mam problemu z pomaganiem innym, ale niestety niektórym słoma z butów wystaje...Czego oczekujesz?
Że kto przyjedzie i za dziękuje Ci to zrobi?
Że poda Ci na tacy zrób tak i tak to będzie git? A Ty nawet dziękuje nie powiesz ...
Jak to kiedyś mówili masz głowę i h...j to kombinuj
Forum mechanika jak sama nazwa mówi jest dla mechaników i opiera się na Obustronnej pomocy, czyli jak nie wiesz raczej powinno się coś wnieść od siebie a wtedy dostaniemy też pomoc w drugą stronęOd wieków buta i chamstwo narodu polskiego niestety funkcjonowała i funkcjonuje nadal... Widać że przysłowie "Polak Polakowi wilkiem" jest cały czas aktualne. Ja nie mam problemu z pomaganiem innym, ale niestety niektórym słoma z butów wystaje...