• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak zacząć z mechaniką samochodową ?

Diagbox10

-*-*-
Punktów
1212
Miasto
trasa lublin siedlce
Ja powoli wchodze w agro i jak sie uda to nie spojrze na dziadostwo auta i ich ku..wa chytrych klientow. Glupoa wymiana uszczelek w pompie hamulcowej new holand to wydatek pare tys.

XMARIO

SuperMechanior
Punktów
6805
Miasto
Mazowieckie
Generalnie Szanowny kolego trzymaj się od mechaniki samochodowej z daleka, gdyż, jest to mi bardzo nie na rękę.
Jeszcze oczywiście kwestia kasy. Na stanowisku mechanika w ASO zarobisz więcej, niż na własnej działalności.
Pomijam inwestycję czyli na początek ze 40tyś. Ale pewnie takie drobne nie robią na Tobie wiekszego wrażenia.

Ja powoli wchodze w agro i jak sie uda to nie spojrze na dziadostwo auta i ich ku..wa chytrych klientow. Glupoa wymiana uszczelek w pompie hamulcowej new holand to wydatek pare tys.

Czyżby 2.5 tedeik Cie wkoorvił?

Weź mnie do spółki. Ja potrafię zapierdalać nawet na mrozie. Posiadam również klucze płaskie 21,23,25 a nawet 28 posiadam.

Ostatnia edycja:

Marcin33

Nowy
Punktów
0
witam jaka wyważarkę i montażownice do zmiany kół byście mi polecili dobrej firmy

Do góry Bottom