• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jak znaleźć zaufanego mechanika

JanekKa

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Opinie, opinie i jeszcze raz opinie. I jedna uwaga jeśli na temat warsztatu jest dużo dobrych opinii, to nie ma co przejmować się jednostkowymi wpisami niezadowolonych, bo zawsze się tacy znajdą. Z moim mercem jeżdżę na serwis daimlera tam mechanik zapoznaje się ze stanem auta i przedstawia kosztorys. Wybór dobrego mechanika można porównać do wyboru dobrego lekarza :)

tedek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
warszawa
pojedyncze negatywne opinie zdarzyc sie moga nawet najlepszym , bo ludzie wymyslaja cuda czasami, ale jak srednia opinii jest bardzo dobra to juz mozna zaufac

pawel1209

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Najlepiej zrobić rozeznanie wśród znajomych. Niech Ci powiedzą, z jakiego korzystają, ile płacą i wówczas będzie można wybrać odpowiedniego :) Jak już wybierzesz danego, pojedź do niego, porozmawiaj i jeśli będzie Ci odpowiadał, to trzymaj się go.

tedek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
warszawa
problem pojawia sie wtedy gdy jestes na wyjezdzie i zaden znajomy nie moze Ci nic polecic...

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Ja powiem to w ten sposób...
"Błędów nie popełnia ten, który nic nie robi..."
Najlepszą reklamą jest zadowolony klient, a jeśli jest wilk syty i owca cała to droga do sukcesu...
A pochwalę się... co tam ;)
20668766_501912130146074_1205262019_n.jpg
Jak ktoś ma wiedzę i pojęcie, wsparcie loży szyderców, to nie czeka na klienta... to klient czeka na niego...

Ostatnia edycja:

Woreq

Nowy
Punktów
0
Miasto
Warszawa
Dokladnie - najlepsza reklama jest po prostu poczta pantoflowa. Zadowolony klient wroci z warsztatu i powie rodzinie/znajomym o tym, a ci kolejnym itp i tak sie pozytywna opinia kreci.

kolkoMB

Uczestnik
Punktów
3
Miasto
rzeszow
Bo wszyscy chca na juz ja swoje auto naprawialem 3 miesiace bo byla trudna usterka i jakos zyje no fakt pierwszenstwo mialy auta klijentow ale ludzie nie moga zrozumiec ze czasami naprawa trwa mamy gorzej jak lekarze oni naucza sie budowy czlowieka i nic sie w tej sprawie zabarrdzo nie zmienia a my musimy sie uczyc bezprzerwy nowych rzeczy .

A jesli chodzi o uczciwosc i dobry warsztat każdy powinien sam sobie taki znalesc bo zawsze ludzie maja inne podejscie do wszystkiego .
W wiekszosci nie zadowolonych jest w tedy jak musi wieksza kase zostawic no ale co mamy sponsorowac ludziom sprzegła czy rozrzady .

Ostatnia edycja:

Arnie67

SuperMechanior
Punktów
55
Miasto
Świdnica
Ja myślę, że założyciel tematu to Janusz i jeździ Passatem B6 i koniecznie w TDI. Wolę już trudnego Saaba albo Subaru bo wiem, że wiocha w sandalach założonych na skarpetki nie wysiadzie z auta oraz nie będzie jeczal i lapal się za serducho przy rozliczeniu.

tedek

Początkujący
Punktów
0
Miasto
warszawa
ja nie znam... bo to nie moje rejony;) ale poszukaj na motointegrtorze, to jest wyszukiwarka warszattaow, tam cos znajdziesz na bank

Tomm

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Wieś mazowiecka
Na opiniach trudno polegać na 100% Ktos za solidną naprawę weźmie drogo bo drogie części i zostanie oceniony w komentarzach jako drogi...

samspec13

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
646
Miasto
europolonia
Ostatnia edycja:
Do góry Bottom