• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Jaka montażownica i wyważarka?

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
Man taką tylko że FOCUS F590 hula jak złoto już pare lat,chińczyk czy unitrol przy tym to pikuś

hamer

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
186
Miasto
starachowice
phu-szczepan proszę wyjaśnić gdzie są produkowane wyważarki redaks wkleić na forim tabliczkę znamionową

phu_szczepan

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Jabłonna-Majątek
sklep.redats.pl
Widziałem, jednak zależy mi na pneumatycznym docisku, a żadna z waszych wywazarek go nie posiada

Z ciekawości - czemu pneumatyczny wolisz? Już pomijam markę. Bo taki elektrohydrauliczny np. nie wymaga dodatkowego zasilania powietrzem pod wyważarkę

phu-szczepan proszę wyjaśnić gdzie są produkowane wyważarki redaks wkleić na forim tabliczkę znamionową

gdzie są produkowane redaks nie wiem, bo nie znam takich.

Wiem gdzie produkujemy REDATS, ale chyba nie o to pytasz. Mimo to odpowiem - REDATS, w zależności od modelu - Chiny lub Rosja, co każdemu komunikujemy i nie ukrywamy

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Zapomniałem się pochwalić.
Wyważarka kupiona 3 tygodnie temu :)
Wybór padł na Corghi EM9580C Plus.
Po 3 tygodniach jesteśmy zadowoleni, zobaczymy jak się sprawdzi w sezon.

Daniel Wójtowicz

SuperMechanior
Punktów
3
Miasto
Katowice
www.cartec-polska.pl
Jeśli byłby ktoś zainteresowany posiadam dostęp do szerokiego asortymentu Wyważarek i montażownic marki John Bean. Wraz z urządzeniem zapewniamy montaż, szkolenie i transport w cenie a jeśli chodzi o serwis w razie jakichkolwiek problemów to działamy na terenie całej Polski. W razie zainteresowania proszę o kontakt.

Jarzi

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
2066
Miasto
Kaczory
Niech admin coś zrobi, żeby szło wrzucać fotki z telefonu to wrzucę.

Do góry Bottom